Ingezonden persbericht


ATN genomineerd als Sterkste Schakel van Rijnland
Erkenning door de eigen zakenrelaties

ATN (Alarm Techniek Nederland) is recent door één van zijn zakenrelaties genomineerd als Sterkste Schakel van Rijnland. Deze prestigieuze verkiezing, georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met Managementcentrum de Baak uit Noordwijk, diverse ondernemersverenigingen en de gezamenlijke Rabobanken als hoofdsponsor, vindt gedurende 2004 plaats.

Begin volgend jaar wordt bekend gemaakt wie de meeste nominaties heeft gescoord en welk bedrijf zich dus de Sterkste Schakel van Rijnland mag noemen.

Een bedrijf dat intern zijn zaakjes op orde heeft, is niet per definitie goed georganiseerd. Immers, wie in zijn bedrijfsvoering afhankelijk is van externen (lees: leveranciers) moet ook zeker weten dat deze relaties zélf navenant goed geleide interne organisaties hebben. Zij vormen de schakels die mede de sterkte van de totale ketting bepalen. Met andere woorden, wie is die leverancier waar je, als het moet, dag en nacht op kan vertrouwen? Wie is die leverancier die aan een half woord voldoende heeft? Wie is die leverancier waar je mee kunt lezen en schrijven? Wie is die leverancier waarbij afspraken heilig zijn? En wie is die leverancier wiens producten en/of diensten altijd 100 procent zijn?

ATN is bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning. "Zeker in deze tijd, waarin de economie tanende is en het in stand houden van zakenrelaties meer tijd en energie vergt dan voorheen", zegt Otto Vroegop, directeur ATN in een eerste reactie "ATN heeft antwoord op de vraag hoe ondernemers op bedrijventerreinen in het zuidelijk deel van Noord-Holland veilig kunnen ondernemen en continuïteit kennen. Bedrijvenparken vormen regelmatig het doelwit. Te regelmatig en te lang al", vervolgt Vroegop.

Ervaring
"ATN heeft ervaring met het collectief bewaken van bestaande en nieuwe bedrijventerreinen. Het bedrijf staat als adviserende en uitvoerende partij klaar voor een brede en directe start met de noodzakelijke gebiedsgerichte aanpak ter verhoging van het veiligheidsniveau. Dit wil zeggen beveiliging en bewaking in alle denkbare combinaties, gradaties, situaties en budgetten. Alles in overleg. Beveiliging en bewaking vormen immers samen het dekkend antwoord op preventie van de diefstallen, het vandalisme, de vernielingen en de ramkraken die de laatste jaren dramatisch toenemen", besluit hij.

Parkmanagement
Verzorgingsgebied en aanpak van ATN betreffen zowel bedrijventerreinen onder het beheer van parkmanagement, als bedrijventerreinen die dit met terugwerkende kracht willen invoeren. In die zin is ATN zowel actief op Schiphol Rijk in en rondom Alkemade als op het bedrijvenpark Nieuw-Vennep Zuid. Daarbij horen ook de terreinen Spoorzicht en Pionier.

Sterkste Schakel:
Om straks uiteindelijk te kunnen bepalen wie de Sterkste Schakel van Rijnland wordt, zullen medewerkers van Rijnstreek Business ettelijke duizenden telefoontjes plegen. Daarnaast zal wellicht een zelfde aantal stembiljetten worden ingevuld. Het is een unieke verkiezing:nooit eerder werd een dergelijke contest waar ook ter wereld, gehouden. Daarnaast, mogen we toch stellen dat dit één van de meest charmante vormen van zakelijke verkiezing is?

Special Award
Wie genomineerd wordt, heeft een goede reden om de vlag uit te hangen. Want dat betekent dat een bedrijf, waarmee u zaken doet, een heilig vertrouwen in uw organisatie heeft. Wie genomineerd wordt, wordt beloond met de Special Award.

Sterkste Schakel van Rijnland
En wie wordt uiteindelijk De Sterkste Schakel van Rijnland? Dat is vanzelfsprekend het bedrijf met de meeste nominaties. Begin 2005 verschijnt Rijnstreek Business in de speciale editie. Een uitgave die geheel en al in het teken van de Sterkste Schakel van Rijnland zal staan. En daar blijft het niet bij: deze verkiezing zal een jaarlijks terugkerend fenomeen worden.

De Sterkste Schakel is een jaarlijks terugkerend initiatief van het Zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Kamer van Koophandel Rijnland en Managementcentrum de Baak uit Noordwijk. De Sterkste Schakel richt zich op het opsporen van bedrijven uit de regio Rijnland die het als hun eerste missie zien 100% klantgericht te werken. Bedrijven kunnen andere bedrijven voor de Sterkste Schakel nomineren. Alle genomineerde ontvangen een Special Award 2003. De uiteindelijke winnaar ontvangt de Sterkste Schakel Trofee 2003!

EINDE PERSBERICHT

---

Woordvoering:
ATN-beveiliging bv, de heer Otto Vroegop, bereikbaar via: 06 - 46 11 14 69. Of de heer Elco van Es, via 06 - 65 46 32 730. Beide heren staan hij u graag te woord. Lucas Bolsstraat 10, 2152 AG Nieuw-Vennep.0252-527 666

ATN: omdat ondernemen nooit een doorlopende thriller mag worden.

Bij ATN geldt de regel dat minimaal twee keer per jaar, met alle medewerkers, een werkbespreking wordt gehouden. Bij deze bespreking is behalve de manager van ATN ook een vertegenwoordiger van de opdrachtgever aanwezig.

Medewerkers van ATN worden gestimuleerd mee te denken over de beveiliging van knelpunten kennen en praktische, maar vooral preventieve, oplossingen kunnen aanreiken


---- --