AutoRai

28-4-2004

CitroMobile: al tien jaar bijzonder Citroën

Het eerste weekend van mei opent CitroMobile voor de tiende maal haar deuren voor Citroën-minnend publiek. Op zaterdag 1 en zondag 2 mei biedt CitroMobile in de Veemarkthallen te Utrecht de bezoekers naast veel auto's ook veel sfeer.

De organisatie verwacht meer dan 5000 autos jong en oud en ruim 10.000 bezoekers. De vele stalletjes met onderdelen, boeken en miniaturen, waar liefhebbers op zoek kunnen gaan naar hun geliefde modellen uit de rijke historie van het merk zijn de succesvolle elementen van het jubilerende evenement.

Daarnaast presenteren meer dan twintig Citroënclubs hun activeiten en klassieke auto's en toont Citroën Nederland de nieuwste modellen. Zo schitteren de stoere C3 X-TR en de sportieve C2 Super 1600 op de stand van de importeur. Maar dit is lang niet alles, want op de 7000 m2 grote beursvloer kan men genieten van onder andere een Parijs terras, een heuse Citroën-bioscoop en natuurlijk tientallen stalletjes met onderdelen, folders en andere Citroën curiosa. Ook aan de kleintjes is gedacht door een speciale Kinderhoek in te richten.

CitroMobile is op beide dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De prijs voor de toegangskaarten bedraagt 7,-. Kinderen betalen 4,- .