AutoRai

28-4-2004

Hulp bij pech of schade voor alle Renault-rijders

Renault wil dat elke Renault-rijder te allen tijde mobiel blijft. Tegen een kleine bijdrage bij de APK-keuring of het reguliere onderhoud kunnen eigenaren van een Renault waarvan de garantie verstreken is gebruik blijven maken van de Renault Route Service. Dit betekent dat hun mobiliteit gegarandeerd is bij pech of schade.

Voorheen was de Renault Route Service alleen weggelegd voor berijders van een Renault met fabrieksgarantie, berijders die een Service-contract hebben afgesloten of berijders van een Renault Top-occasion. Nieuw is het aanbod van het Renault Route Service abonnement aan automobilisten waarvan de garantie is verstreken. Nu kan elke Renault-rijder dus profiteren van deze klantvriendelijke service.

Hulpverlening
De Renault-rijder kan bij pech of schade per telefoon assistentie vragen door te bellen met 0800-0303. De Renault Route Service schakelt hierna een Renault-technicus of professionele hulpverlener in om de klant zo snel mogelijk op weg te helpen. Mocht het onmogelijk blijken om de auto ter plaatse te repareren, dan wordt de Renault kosteloos naar de dichtstbijzijnde Renault-dealer vervoerd. Ter plekke of in de werkplaats repareert een vakkundig technicus de auto met gebruik van originele Renault-onderdelen. De Renault Route Service heeft maar één doel: de Renault-rijder mobiel houden.