Ingezonden persbericht


U.S. Robotics biedt vrijheid van echt plug-and-play voor draadloos gamen

Nieuwe USR805430 Wireless Gaming Adapter en Ethernet Bridge met automatische configuratie levert 25% betere prestaties dan standaard 802.11g

Amsterdam, 28 april 2004 - Online gamers kunnen voortaan nog beter spelen dankzij de nieuwe Wireless Gaming Adapter en Ethernet Bridge van U.S. Robotics. Deze is volledig plug-and-play en kan overal en op ieder moment worden gebruikt om duizelingwekkende snelheden te bereiken. De USR805430 is de nieuwste aanvulling op het innovatieve en gebruiksvriendelijke U.S. Robotics assortiment voor veilige ADSL internettoegang en draadloze connectiviteit. De adapter is nu leverbaar voor een adviesprijs van ¤ 99 inclusief BTW.

Dankzij de automatische configuratie kan de USR805430 eenvoudigweg worden aangesloten op een PS2, Xbox of iedere andere console met Ethernetfunctionaliteit, waarna vanzelf verbinding wordt gemaakt met het meest nabije access point. Zo hebben gamers de vrijheid om vanaf iedere plaats draadloos te spelen tegen iedere mogelijke tegenstander. Deze volledige plug-and-play functionaliteit geldt bij gebruik op ieder apparaat (digitale videorecorder, internet appliance, Linux computer) met een beschikbare Ethernetpoort.

Online gamers kunnen ook sneller dan ooit draadloos spelen, aangezien de USR805430 Wireless Gaming Adapter over een draaibare dipoolantenne beschikt voor een betere dekking en overdracht. Verder is het apparaat uitgerust met Accelarator Technology die zorgt voor 25% betere prestaties dan standaard 802.11g.

Bovendien kan de nieuwe adapter worden gecombineerd met de SureConnect ADSL Wireless Gateway (model USR999106). Deze beschikt over ingebouwde ondersteuning voor populaire spellenconsoles zoals PS2 en Xbox. Meerdere gebruikers kunnen draadloos online spelen en beschikken over snelle internettoegang met de extra bescherming van een ingebouwde firewall.

"Online gamers zijn niet langer gebonden aan de beschikbaarheid van een Ethernetaansluiting, omdat het gedoe met draden en snoeren dankzij de adapter tot het verleden behoort en spelers de flexibiliteit krijgen om live te spelen vanuit iedere kamer in huis. De Wireless Adapter en Ethernet Bridge biedt gamers ook de flexibiliteit om verbinding te maken met ieder willekeurig 802.11 g of 802.11 b access point of een draadloze router, als zij die hebben, en spelletjes te spelen met duizelingwekkende snelheden", zegt Ute Kroboth, General Manager Benelux bij U.S. Robotics.

De draadloze 802.11g producten van U.S. Robotics bieden hogere snelheden, betere beveiliging en bredere compatibiliteit dan standaard 802.11g producten. De veelzijdigheid en de eenvoud van de producten maken het makkelijk om een draadloos netwerk op te zetten binnen of buiten een bestaand traditioneel netwerk en zonder grote investeringen in infrastructuur. Door de unieke modulaire SecureStack behuizing neemt de netwerkapparatuur van U.S. Robotics zeer weinig ruimte in beslag, waardoor zowel particuliere netwerkgebruikers als kleine tot middelgrote ondernemingen hun netwerken kunnen opbouwen en uitbreiden met een volledig pakket netwerk- en breedbandapparatuur van U.S. Robotics.

Over U.S. Robotics
U.S. Robotics is al dertig jaar wereldleider in internettoegang met de beste en meest innovatieve modems. U.S. Robotics levert netwerkproducten, vast en draadloos, DSL-modems voor breedbandtoegang en analoge modems voor thuis en in kleine kantoren. Het bedrijf werkt samen met belangrijke spelers in de branche en met aanbieders van nieuwe technologie om connectiviteitsoplossingen aan te bieden via een uitgebreid wereldwijd distributienetwerk. U.S. Robotics is als particuliere onderneming gevestigd in Chicago. Voor meer informatie over het bedrijf en zijn producten: www.usr.com.



Ingezonden persbericht