BedrijfsautoRAI

28-04-2004

DEBA levert twee Iveco Daily Trekkers aan Circonflex

Circonflex biedt ouderen in westelijk Noord-Brabant een gevarieerd aanbod in zorg, wonen en welzijn. Vanuit deze basisfuncties biedt Circonflex onder andere verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg en zorg aan huis. Samen met De Markenlanden, stichting voor thuiszorg, welzijn en kinderopvang, behoort Circonflex tot Surplus.

Circonflex heeft sinds maart 2004 een nieuwe productiekeuken, waarvoor alle locaties van de stichting, maaltijden worden bereid. Het dagelijks transport van de maaltijden naar alle locaties wordt door de eigen logistieke dienst verzorgd. Voor dit transport heeft Circonflex 2 IVECO Daily trekkers van het type 40C15T/P aangeschaft. De opleggers zijn voorzien van een koelunit en een laadklep.

De reden waarom Circonflex gekozen heeft voor Iveco, is dat de IVECO het beste aansluit bij het programma van eisen. Tevens was de service een zwaar wegend punt.

De voertuigen zijn voorzien van luchtvering op de achteras, een 146 pk sterke motor gekoppeld aan een 6 versnellingsbak. Dankzij de koppelschotel en aangepast remsysteem wordt het mogelijk om opleggers met luchtremsysteem te trekken met een maximaal gewicht van 10.000 kg.