Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


28 april 2004


ZUTPHEN - Meisje door auto geschept


Een 13-jarig meisje uit Baak is dinsdag op de kruising Gelderhorst/Den Elterweg door een 51-jarige automobiliste uit Warnsveld geschept. Het meisje fietste rond 16.30 uur met een vriendinnetje in de richting van Baak. Terwijl het vriendinnetje voor de voorrangsweg stopte stak het 13-jarig meisje het kruispunt over. De automobiliste die van links kwam kon de fietsster niet meer ontwijken. Het slachtoffer kwam op de voorruit van de auto terecht. Een ambulance bracht haar naar het Spittaal. De verwondingen vielen mee en na een nachtje observatie mocht het meisje weer naar huis.


STEENDEREN - Snorfietser aangereden


Een 27-jarige automobilist uit Baak heeft dinsdagmiddag op de kruising L. Dolfingweg/Covikseweg een 78-jarige snorfietser uit Steenderen aangereden. De snorfietser reed rond 17.05 uur over het fietspad van de L. Dolfingweg en zag dat een vrachtauto de doorgang van het fietspad versperde. De snorfietser reed achter de vrachtwagen langs en zag hierbij de rechts komende automobilist over het hoofd. De snorfietser kwam ten val en liep enkele schaafwonden aan een hand en knie op. De snorfiets raakte totaal vernield en de auto liep lichte schade op


TWELLO - Diefstal van autoradio's

Autokrakers hebben in de nacht van maandag op dinsdag op drie plaatsen in Twello auto's opengebroken en de radio/cd-spelers meegenomen. De auto's stonden geparkeerd aan de Verdistraat, de Diepenbrockstraat en aan de Handelstraat.
De daders braken de portieren van de auto's open en namen de radio's mee.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --