Politie IJsselland

Zoals gebruikelijk heeft het district Midden van de Politie IJsselland (gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen en Hardenberg) over de laatste vier maanden van 2003 een managementrapportage uitgebracht. In die rapportage wordt echter ook teruggeblikt op het hele voorgaande jaar.

In de samenvatting bij de rapportage valt te lezen dat binnen het district op vele fronten goede vooruitgang is geboekt. Dit blijkt uit het behalen van de resultaatafspraken met betrekking tot staandehoudingen/bekeuringen en ziekteverzuim. Ook ging het aantal Haltverwijzingen omhoog en lukte het het financiële tekort om te buigen in een overschot.

Wilt u meer weten over de resultaten van het district Midden over 2003 dan wordt u uitgenodigd voor een persbijeenkomst op maandag 3 mei 2004 om 14.00 uur in het politiebureau aan de Koggelaan 8 in Zwolle. U kunt zich hiervoor via de mail aanmelden op het adres Frank.Dijkema@ijsselland.politie.nl. Via dit adres kunt u ook de gehele marap digitaal aanvragen. Eventueel kunt u ook bellen met Nanda Kappers (038-4963183) op woensdag of Frank Dijkema (038-4963842) op donderdag of maandag.

---- --