Eemland Zuid, 12.45 uur

Utrecht 28-04-2004 - Nieuwsberichten district Eemland Zuid

Winkeldiefstal

AMERSFOORT - Op dinsdagmiddag omstreeks 17.45 uur heeft de politie een 12-jarig meisje uit Amersfoort aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal.

Het meisje had een aantal producten gestolen uit een winkel op de Sint Jorisstraat. Het totaalbedrag van de producten was ongeveer 37,-. Ze heeft een winkelontzegging gekregen van één jaar. In overleg met haar ouders zal zij aan Halt worden overgedragen.

Verkeersongeval met letsel

AMERSFOORT Op dinsdagavond omstreeks 18.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een 53-jarige automobilist uit Bilthoven en een 13-jarige fietser uit Amersfoort.

De automobilist reed over de Amsterdamseweg in Amersfoort, komende uit de richting van Soest en gaande in de richting van de Radiumweg. De fietser en de automobilist stonden beiden bij een verkeerslicht te wachten. Toen het verkeerslicht groen werd trokken ze allebei op richting de Radiumweg. Er vond toen een aanrijding plaats en de automobilist raakte het achterwiel van de fietser. De jongen is met de ambulance overgebracht naar het Lichtenberg ziekenhuis met diverse kneuzingen en een lichte hersenschudding.

Geweld met letsel

AMERSFOORT Op dinsdagavond omstreeks 18.45 uur heeft een 49-jarige man uit Soest aangifte gedaan voor mishandeling.

De man reed met zijn auto op de Stadsring komende uit de richting van de Utrechtssestraat en gaande in de richting van de Amsterdamseweg. Achter de man stond een personenauto met twee inzittenden. De 49-jarige man kreeg een meningsverschil met de twee inzittenden achter hem. De 49-jarige man werd geschopt en daarbij liep hij bloedend tandvlees op en zijn bovenlip was beschadigd. Ook hadden de twee mannen verschillende deuken in de auto van de 49-jarige man gemaakt.

De bestuurder heeft een getinte huidskleur. Hij is tussen de 24 en 26 jaar oud en ongeveer 1.75 jaar lang, een slank postuur en krullend zwart kort haar. Hij droeg een

T-shirt met witte letters en een zwarte broek. De bijrijder is ook tussen de 24 en 26 jaar oud en 1.75 meter lang. Hij heeft een gezet postuur en zwart kort haar. Ook hij droeg een wit T-shirt.

Als u hierover meer informatie heeft kunt u contact opnemen met Politie District Eemland Zuid. Het telefoonnummer is 0900-8844 (lokaal tarief).