Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


28 april 2004


Winterswijk, hengelaar betrapt.

Niet iemand die snoekbaars of haring met uitjes aan de haak wilde slaan, maar een hengelende inbreker werd gisteren betrapt toen hij met een ijzerdraad via een brievenbus bij een woning naar binnen wilde. Dit gebeurde gisterenavond rond 19.15 uur aan de Keizersdwarsweg. Toen de man zich betrapt zag ging hij er vandoor. Hij was vrij lang, had een grote snor en droeg een zwarte hoed.


Doetinchem, vernielingen op schoolplein


Vandalen hebben bij basisschool De Haven aan de Oude Rozendaalseweg de glijbaan en het zonnescherm vernield. De spullen werden in brand gestoken een fietsenrek werd losgerukt en verplaatst. De schoolleiding vindt het jammer dat op deze wijze de pulpillen van de school gedupeerd worden en verzoekt mensen die iets weten over het vandalisme contact met hen op te nemen.


Gendringen- jongelui bij aanrijding gewond

Bij een aanrijding die gisteren omstreeks 14.10 uur op de Debbeshoek zijn een 13 jarig meisje uit Ulft en een 16-jarige jongen uit Silvolde licht gewond geraakt. Het meisje kwam met haar fiets vanaf de Kerkstraat en ging plotseling linksaf. Op dat moment werd zij net ingehaald door en bromfietsbestuurder. Beiden kwamen ten val en liepen diverse schaafwonden op. Hun tweewielers raakten beschadigd bij het ongeluk.


Harreveld - motorrijder gewond bij aanrijding


Een 36-jarige motorrijder uit Wehl is gisterenavond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd toen hij op de parallelweg van de Varsseveldseweg met zijn motor onderuit ging. Het ongeluk gebeurde omstreeks 19.05 uur toen het slachtoffer met zijn 33-jarige broer uit Halle aan het toeren was. Het slachtoffer kwam in en geploegde akker terecht, maar de aanleiding wardoor hij onderuit ging is niet bekend geworden.


Einde berichten


Nadere informatie:

Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --