Ingezonden persbericht


Panda Platinum Internet Security

beschikbaar in het Nederlands

Vilvoorde, 27 april 2004

Panda Software biedt nu Platinum Internet Security aan in het Nederlands. Platinum Internet Security was sinds kort al beschikbaar in het Duits, het Portugees en het Italiaans, naast de, al langer bestaande, Engelse en Spaanse versie. Platinum Internet Security is als beveiligingsoplossing ontworpen voor professionele gebruikers en kleine bedrijven en bevat de meest gevorderde technieken ter bescherming van computers tegen alle Internet bedreigingen.

Naast de laatste generatie aan antivirus bescherming, beveiligt Platinum Internet Security ook tegen spam; spyware; dialers (programma s die ongevraagd modems verbinden met hoge tarief nummers); hacking tools; e-mail jokes en hoaxes (e-mails die nepwaarschuwingen bevatten).

Platinum Internet Security omvat ondermeer de volgende eigenschappen:


- Detectie en eliminatie van alle virustypes en dit gelijktijdig met het verzenden en ontvangen van e-mails, het surfen op het Internet of het downloaden van bestanden. De geavanceerde UltraFast scan engine verzekert een maximale prestatie van de antivirus software met een minimaal verbruik aan systeembronnen.


- Automatische spam blokkering, die overbelasting van server en mailbox voorkomt. Het anti-spam systeem wordt naadloos geïntegreerd in Outlook and Outlook Express, terwijl gebruikers junk mail manueel kunnen klasseren. De Whitelist optie geeft gebruikers de mogelijkheid adressen van personen die regelmatig e-mail verzenden te definiëren, waardoor e-mails die verzonden zijn vanop deze adressen nooit als spam behandeld zullen worden.


- De laatste generatie firewall maakt van de pc een versterkte burcht waardoor hackers en virussen die gebruik maken van kwetsbare communicatiepoorten geen enkele kans meer maken.


- Web access controle bespaart pc gebruikers tijd en geld door ongepast Internetgebruik zoals e-shopping sites, pornografie, enz. te beperken.


- Detectie en oplossing van zwakke plekken in software, die door virussen misbruikt kunnen worden om computers binnen te dringen.

Platinum Internet Security wordt elke dag automatisch geüpdatet en verzekert daarmee de meest effectieve beveiliging tegen nieuwe virussen, spyware, spam en ongepaste web inhoud. Deze Panda Software oplossing wordt gesteund door 24 uur op 365 dagen Technische Support via e-mail en 24 uur SOS Virus services, waardoor een snelle respons gegarandeerd wordt bij elke opduikend probleem.

Meer informatie over Platinum Internet Security op: http://www.pandasoftware.com/products/platinum_is/

Over Panda Software

Panda Software (http://www.pandasoftware.com) is een vooraanstaande internationale ontwikkelaar van antivirussoftware voor alle typen klanten: grote ondernemingen, middelgrote en kleine bedrijven en thuisgebruikers. De 100% in-huis ontwikkelde technologie heeft al meerdere awards en kwaliteitscertificaten ontvangen van wereldwijd erkende instituten zoals WestCoast labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van een uitmuntende klantenservice en het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken als een 24u/365d per jaar non-stop verzekering heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bilbao, Spanje en het bedrijf heeft wereldwijd 45 vestigingen.

Voor meer informatie, illustraties en testexemplaren:

Lies Florentie

l.florentie@pandasoftware.be

+32 2 756 08 87

Deze e-mail is verzonden onder beheer van de communicatie afdeling van Panda Software Benelux. Uw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om u te informeren over de promoties en activiteiten van Panda Software en worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden. Op uw eenvoudig verzoek, kunnen uw gegevens veranderd en aangevuld worden, stuur hiervoor een e-mail naar communications@pandasoftware.be.

Als u geen informatie meer wenst te ontvangen van de communicatie afdeling van Panda Software Benelux, gelieve dan een e-mail te sturen naar unsubscribe@pandasoftware.be. U zal onmiddellijk verwijderd worden uit onze zendlijst.. Panda Software Benelux verontschuldigt zich voor enig ongemak dat veroorzaakt werd.

Deze e-mail ken niet beschouwd worden als spam, zolang contactgegevens en