Nieuw-Vlaamse Alliantie


Guy Uyttersprot kiest voor de N-VA (28/04/04)

Affligems gemeenteraadslid en politieraadslid Guy Uyttersprot, verkozen in 2000 op de VU&ID-lijst, kiest resoluut voor de Nieuw-Vlaamse Alliantie, de enige echte opvolger van de Volksunie.

Sinds 1988 is Guy Uyttersprot (39 jaar) parlementair secretaris, achtereenvolgens van wijlen volksvertegenwoordiger Daan Vervaet en tot op heden van Vlaams volksvertegenwoordiger Etienne Van Vaerenbergh. Van 1995 tot 2001 was hij OCMW-raadslid in zijn gemeente. Ten tijde van de Volksunie was hij actief op alle partijniveaus (afdeling, arrondissement, ) en sindsdien partijloos.

Als Vlaams-nationalist is de partij van voorzitter Geert Bourgeois voor mij de enig mogelijke optie in het partijpolitieke landschap. Daarnaast wil ik met mijn keuze voor de N-VA de partij een hart onder de riem steken in haar verkiezingsstrijd tegen het incompetent en anti-Vlaams beleid van paars-groen, aldus Guy Uyttersprot.

In zijn gemeente wil hij, vanuit de oppositie, blijven ijveren voor meer verkeersveiligheid, betaalbare en voldoende kinderopvang, een definitieve oplossing voor het OCMW-rusthuis, een betere toegankelijkheid van de openbare gebouwen en diensten voor personen met een handicap, .

Ook in Vlaams-Brabant kunnen Mark Demesmaeker en zijn ploeg op de actieve steun van Guy Uyttersprot rekenen. Hij roept dan ook al zijn kiezers, in Affligem en omstreken, op om tijdens de komende verkiezingen hun stem uit te brengen op de N-VA kandidaten van het Vlaams Kartel CD&V/N-VA.

Auteur:
N-VA
Guy Uyttersprot, gemeenteraadslid

Meer informatie:
Contactpersoon: Ben Weyts, woordvoerder
Telefoon: 02 219 49 30
Fax: 02 217 35 10
E-post: ben.weyts@n-va.be
Url: www.n-va.be