Stichting Bouw Research

Stichting Bouwresearch wordt SBR

Sinds 15 januari j.l. is de naam Stichting Bouwresearch vervangen door SBR.

Sinds 15 januari j.l. is de naam Stichting Bouwresearch vervangen door SBR. De reden voor deze naamwijziging is dat de naam Stichting Bouwresearch de indruk geeft dat SBR een onderzoeksinstituut is. Dit is echter niet het geval.

SBR is een kennisinstituut dat onderzoek laat uitvoeren door derden, de uitvoering coördineert en zorg draagt voor de kennisverspreiding. Voor de volledigheid is onderstaand in het kort weergegeven waar SBR als organisatie voor staat: SBR. Opbouwend
De Nederlandse bouwwereld werkt aan zichzelf.
Kernbegrippen: verbeterde kwaliteit, marktgericht, maat-schappelijk verantwoord, innoverend professioneel.

SBR, al meer dan 45 jaar actief als project- en kennisorganisatie in de B&U sector, wil daar graag een opbouwende bijdrage aan leveren. Als onafhankelijke partij, als specialist in het bundelen, ontwikkelen en overdragen van kennis en informatie. Als schakel tussen enerzijds het denken: de theorie, het beleid en de strategie en anderzijds het doen: ontwikkelen, ontwerpen, toetsen, bouwen, controleren en beheren.

SBR zorgt daarbij voor kennisoverdracht die zowel qua inhoud als qua vorm nauw aansluit bij de informa-tiebehoefte van onze doelgroepen: ontwikkelaars, architecten, adviseurs, bouwbedrijven en toeleveran-ciers. In hechte samenwerking met talrijke andere organisaties binnen 'bouwend' Nederland zijn we actief met, zoals we dat in onze missie verwoorden, 'het verwerven en ontwikkelen van oplossingen en ideeën en het verspreiden en stimuleren van de toepassing daarvan'.

Naar aanleiding van deze naamwijziging verzoeken wij u vanaf heden de naam SBR te gebruiken in plaats van Stichting Bouwresearch. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Caroline Klompe, Communicatie Adviseur, tel. 010-2065959, e-mail: c.klompe@sbr.nl woensdag 28 april 2004