VCD AUTOMATISERING

Samenwerkingsovereenkomst VCD Automatisering en Co-Maker

VCD Business Solutions en Co-maker hebben recentelijk een samenwerkings- overeenkomst getekend voor het meer gezamenlijk optrekken bij het verkopen en implementeren van hun oplossingen. VCD Automatisering is een bekende speler in de gezondheidszorg, onder meer met de financiële oplossing Exact Financials C/S en met diverse kleine én grootschalige managementinformatie oplossingen. Co-maker is in de zorgsector actief met InfoAware, een inkoop / logistieke applicatie met extra functionaliteit op het gebied van contract-, gebouwen- en sleutelbeheer .

Beide leveranciers komen elkaar in toenemende mate tegen bij diverse trajecten. Tussen beide applicaties is altijd een koppeling gewenst en ook is één aanspreekpunt bij een gezamenlijke implementatie geen overbodige luxe. Dit soort zaken kan nu naar de toekomst toe nog beter ingevuld worden. Exact Financials C/S en InfoAware kennen beide dezelfde ontwikkelomgeving. Ook zijn VCD (premium partner) en Co-maker beide partner van Business Objects.

VCD is naast de zorgsector sterk actief in de retail, het onderwijs, de makelaardij en diverse andere segmenten. De diensten, producten en services worden geleverd vanuit 4 zelfstandig business units, te weten:

Business Solutions (Exact Financials C/S, Paymate NG, Managementinformatie met BusinessObjects en Cognos, e-Synergy en Tasper).

Development & Support (ontwikkeling van maatwerkapplicaties, onderhoud en beheer van eigen applicaties en die van derden, helpdesksupport op geïmplementeerde oplossingen) en

Professional Resources (detachering)

Systems & Integration (hardware, infrastructuur, security, storage, sourcing, etc)

Co-maker heeft vanaf haar oprichting in 1991, de missie om samen met co-makers klanten, partners en medewerkers - vraagstukken van klanten te analyseren en op te lossen door de inzet van ICT. De co-making aanpak wordt toegepast in producten en projecten, waarbij telkens de aandacht voor de ' business' van de klant centraal blijft staan.

Tot de bekendste producten van Co-maker behoort InfoAware, een inkoop / logistieke oplossing voor het zorgsegment met uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van contract-, gebouwen- en sleutelbeheer. Ook is Co-maker actief in de gezondheidszorg met de standaard software oplossing Health-E system, ter ondersteuning van de zorgverlener en het zorgmanagement. Voorts levert Co-maker de oplossing LeaseOffice, een complete automatiseringstoepassing voor de leasing- en financieringsbranche.
Met de samenwerkingsovereenkomst verwachten de beide leveranciers hun dienstverlening naar klanten verder te kunnen uitbreiden en professionaliseren.

28 apr 04 16:14