Man door misdrijf om het leven gekomen

's-Hertogenbosch 28-04-2004 - .

MAN DOOR MISDRIJF OM HET LEVEN GEKOMEN

s-Hertogenbosch Woensdagmorgen heeft een wandelaar aan de Zuiderparkweg in het natuurgebied De Bossche Broek een dode man aangetroffen. De politie Brabant-Noord gaat er van uit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen en heeft een team van 25 mensen op de zaak gezet.

Aantreffen

De dode man werd omstreeks 07.00 uur aangetroffen door een wandelaar die de politie waarschuwde. Terplaatse bleek dat de man vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. De identiteit van de man is niet bekend. De politie zette direct de omgeving af.

Onderzoek

De technische recherche heeft gedurende de hele ochtend sporenonderzoek gedaan. Met behulp van een helikopter van het KLPD zijn luchtfotos gemaakt om eventuele sporen vanuit de lucht vast te kunnen leggen. De Mobiele Eenheid van de politie Brabant-Noord onderzoekt op dit moment in een ruimer gebied naar sporen.

Rechercheteam

De politie heeft direct een rechercheteam van vijfentwintig mensen bijeen geroepen. Zij stellen een onderzoek in naar de omstandigheden waaronder het misdrijf heeft plaatsgevonden. Verder is het team op zoek naar de identiteit van het slachtoffer.

Getuigen

De politie verzoekt getuigen die iets kunnen melden over het misdrijf of over de identiteit van het slachtoffer contact op te nemen met het rechercheteam via telefoonnummer 0900-8844