Vakvereniging Voor Machinisten en Conducteurs


Vrijetijdsaanspraken (VTA) en de CAO bij NSR Tilburg, Woensdag 28 April 2004

De CAO bij NSR beschrijft in vele artikelen hoe om te gaan met de opbouw en opname van vta. Het management kent die spelregels ook en zal deze zeker toepassen om de vta overschot in 2004/2005 weg te werken. Het is in uw eigen belang dat U ze ook kent. Op de achterzijde van dit signaaltje staan ze beknopt weergegeven. Groot Werkoverleg Noord Holland Noord Tilburg, Dinsdag 16 Maart 2004

Op Woensdag 17 maart 2004 organiseert het management van NSR, in Noord Holland, een Groot werkoverleg, dit volgens afspraak van 11 november 2003. Omdat wij ook hebben deelgenomen in het voortraject, hoorzittingen en bijeenkomsten etc., juicht de VVMC toe dat het management gehoor geeft aan de roep van het personeel dat werkt in de Kop van Noord Holland. Deze afspraken zijn vastgelegd in een convenant, waaronder ook de handtekening staat van de VVMC. Nu gaat het management samen met het personeel op zoek naar oplossingen voor de regio, iets dat een begin zou kunnen zijn van een landelijke aanpak.
Aanslagen op treinen schokt heel Europa Tilburg, Zaterdag 13 Maart 2004

Donderdag 11 maart ontploften bommen in treinen van onze Spaanse collegas en maakten deze dag in de hele wereld,maar zeker in de wereld van de spoorwegen tot een zwarte dag.Terroristen pleegde aanslagen op treinen in de ochtendspits waarvan onze collegas en onschuldige passagiers het slachttoffer werden.
NSR keuzeplan en oud verlof... Tilburg, Donderdag 19 Februari 2004

Naar aanleiding van signaal 4 over het aanwijzen van oud verlof en het keuzeplan heeft onze bestuurder Donald Cijs een gesprek gehad met een woordvoerder van de directie van NSReiziger.
Omzetten vrijetijd en aanwijzen oud verlof bij NSR Tilburg, Dinsdag 10 Februari 2004

Het omzetten van de CF- RT MT en andersoort vrijetijdsaanspraken naar oud verlof was afgesproken alleen voor deelnemers aan het keuzeplan. Daarvoor werden de CF dagen gesteld op een lengte van 8 uur. Hiervoor hebben de dienstindelers de opdracht gekregen om de standen van 31 december 2003 te bewaren om, na het nemen van een keuze door het personeel, de resterende componenten weer terug te zetten en deze op dagbasis te verlenen, als het gaat om CF en RT. Agressie meldpunt VVMC bestaat al 4 jaar! Tilburg, Vrijdag 6 Februari 2004

Al vier jaar geleden besloot het hoofdbestuur van de VVMC om een telefonische agressie lijn te openen. Jij, die problemen tegenkomt in jouw werk, die jij als agressief of gevaarlijk ervaart, kan het hier melden, 24 uur per dag en zeven dagen in de week. SOVV en VVMC nodigt u uit voor de nieuwjaarsreceptie 2004 Tilburg, Maandag 12 Januari 2004

De SOVV, werkapparaat van de VVMC, nodigt alle leden van de VVMC van harte uit voor haar Nieuwjaarsreceptie 2004
In 2001 Onterecht ingehouden Loon wordt december 2003 uitgekeerd Tilburg, Donderdag 18 December 2003

Op de loonbrief van december 2003 staat , als het goed is tenminste, een extra betaling vernoemd onder éénmalige betaling B/N. Deze post behelst het uitbetalen van de zogenaamde "weigeren van besmet werk doen dagen 2001".
Periodiek overleg bij Syntus september 2003 Tilburg, Vrijdag 3 Oktober 2003

Mensen,Voor het eerst heeft de VVMC deelgenomen aan een periodiek overleg bij Syntus in Doetinchem, met de directeur Frank van Zetten en de andere vakbonden.
Verslag van de multimodaal CAO-bijeenkomsten Tilburg, Zaterdag 16 Augustus 2003

Deze bijeenkomsten zijn gehouden in respectievelijk Groningen, Zutphen en Winterswijk. De bijeenkomsten hadden tot doel wensen voor de CAO multimodaal te formuleren. Onderhandelingen over deze CAO zullen starten in oktober. De onderhandelingsdelegatie bestaat uit George Kruithof, Donald Cijs, Ben van der Knaap en een vacature die het liefst ingevuld zou moeten worden door een lid van de VVMC die werkt bij Syntus.
Vragen en Antwoorden NSR CAO 2002 2004 Tilburg, Dinsdag 11 Februari 2003

Vragen en Antwoorden NSR CAO 2002 2004