Gemeente 's-Hertogenbosch

15-04-2004

Bezoek Koningin 28 april

Hare Majesteit de Koningin verricht op woensdag 28 april 2004 de officiële opening van het nieuwe Bestuurscentrum en brengt ook een bezoek aan het Stadskantoor. Volgende week informeren we u op deze website uitgebreid over het programma. Deze week vast enkele belangrijke weetjes.


- Er zijn tussen 15.00 uur en 16.00 uur mogelijkheden om de Koningin in de stad te verwelkomen vanaf de Markt, Achter het Stadhuis, Achter het Wild Varken en de Wolvenhoek. De exacte tijden melden we u volgende week.

- De politie en Stadstoezicht proberen te voorkomen dat wegen moeten worden afgesloten. De Vughterstraat blijft geopend voor gemotoriseerd verkeer. Rond het arriveren van Hare Majesteit wordt zorggedragen voor een vlotte doorstroming. De politie zal ook toezien op een goede doorstroming van het verkeer in de straten Achter het Wild Varken en Achter het Stadhuis. Bovengenoemde straten (en winkels) blijven voor wandelend publiek toegankelijk.

- Het Stadskantoor (Wolvenhoek 1) is op woensdag 28 april de gehele dag gesloten voor publiek. Dit geldt ook voor het Bestuurscentrum, Stadhuis, de receptie van Stadstoezicht (Klein Lombardje 2 4) en de Stad in de Etalage (Guardianenhof 26). Op dinsdagavond 27 april is er géén avondopenstelling in het Stadskantoor.