Ingezonden persbericht


Avensus ICT Update Infodagen en Expositie


- Actuele ontwikkelingen

- Visie van marktleiders

- Cases uit de praktijk

Alle belangrijke leveranciers op één dag bij elkaar!! Sprekers/exposanten: Microsoft, KPN, Citrix, Symantec, Cisco en VKA Exposanten: IBM, Active Voice/Xmedius, HP, Barracuda

29 april in Rotterdam, 11 mei in Utrecht, 18 mei in Putten

Thema's:

Ochtendsessie

IP Communications
IP Telefonie of ook wel VoIP maakt een oude belofte inmiddels waar: lage belkosten en besparingen op aanschaf en beheer. Terwijl de gebruiker extra functionaliteit wordt geboden. Cisco legt uit hoe VoIP werkt en hoe u deze technologie kunt inpassen in uw bestaande netwerk en KPN vertelt u welke operatorservices relevant zijn in dit IP tijdperk. Avensus laat aan de hand van 2 praktijkcases zien hoe VoIP projecten tot stand zijn gekomen en welke resultaten zijn behaald.

Security & Networking
Beveiliging van informatie en vitale communicatie middelen is actueler dan ooit. Er zijn wel allerlei producten gekocht maar heeft u daarmee ook een veilig netwerk? En wie zorgt er voor dat alles goed blijft werken? De senior consultants van Verdonck, Klooster & Associates leggen uit wat relevant is bij de overweging om netwerkbeveiliging al dan niet uit te besteden. Avensus legt uit wat de actuele veiligheidsvraagstukken zijn en welke oplossingen voorhanden zijn. Symantec tenslotte gaat in op het beheren van alle deeloplossingen en welke rol on line services kunnen spelen.

Middagsessie

Office Systems
Kantoorautomatisering is met moderne applicaties ingericht. Maar is hierdoor de productiviteit verbeterd? Hoe kunnen we toegang krijgen tot, informatie vinden, delen en verspreiden? Anytime, anyplace and on any device? Citrix legt uit wat de actuele ontwikkelingen zijn op het gebied van bereikbaarheid van bedrijfsapplicaties, centraal, decentraal maar ook mobiel. Avensus laat aan de hand van een praktijkcase zien wat komt kijken bij de implementatie van een Citrix oplossing. Microsoft geeft aan hoe u office systems optimaal kunt gebruiken en deelt met u de Microsoft visie op de toekomst. Avensus tenslotte legt uit hoe moderne Document & Content Management technologie (van Microsoft) u helpt bij een meer effectieve inrichting van uw office automation.

Voor wie bestemd?
ICT Managers, Telecom Managers, Financieel Managers en andere professionals voor wie het belangrijk is om op de hoogte te blijven.

De keus is aan u!
U bent uitgenodigd om de hele dag bij te wonen inclusief een verzorgde lunch. Ook kunt u er voor kiezen om alleen de ochtend of de middag aanwezig te zijn. U heeft de keuze uit drie date en locaties. Dit evenement mag u niet missen!! Schrijf u snel in via het elektronische formulier op www.avensus.nl/ictupdate.

Avensus ICT
H.J. Timmer, Dirk-Jan
Verkoop Binnendienst
Postbus 38, 8000 AA Zwolle
Tel +31 (0)38 426 65 55
Fax +31 (0)38 426 65 00
www.avensus.nl
dtimmer@avensus.nl

Vestigingen:
Ampèrestraat 15, 8013 PT Zwolle
Schinkelsebaan 6, 2908 LE Capelle a/d IJssel