Ingezonden persbericht


Koninklijk Leven voor Even op Radio 538

Rode lopers, dure hotels, limousines, een wereldpremière in LA en een staatsbezoek aan Hawaï

Hilversum 21 april 2004 - Iedereen heeft er wel eens van gedroomd hoe het zou zijn om voor even koning of koningin te zijn. Radio 538 geeft een luisteraar deze unieke en zeer exclusieve kans, want op 29 april geeft zij een Koninklijk Leven voor Even weg. Hierbij maakt de luisteraar kans op twee weken dure hotels, een eigen kasteel, schoonheidsbehandelingen, rode lopers, maatpakken, limousines, een wereldpremière in Hollywood en zelfs een staatsbezoek aan Hawaï! Vanaf 23 april gaat deze actie van start. Door te bellen naar Radio 538 als het Wilhelmus voorbijkomt en een royalty -vraag goed te beantwoorden, maken de luisteraars van Radio 538 kans op deze unieke prijs.

DJ Edwin Evers kroont de winnaar op donderdag 29 april live in zijn radioprogramma, die vervolgens wordt opgehaald door de enige echte 538-limousine. In Amsterdam gaat het koninklijk paar in de PC Hooftstraat shoppen voor een royal outfit. Op Koninginnedag gaat het koninklijk paar vanuit zijn troon op het VIP-dek op het Museumplein in Amsterdam genieten van de optredens van onder andere Marco Borsato, Di-rect, DJ Jean en Acda & de Munnik.

Op zaterdag vertrekt het paar naar Kasteel t Kerkebosch in Zeist om de volgende dag te vertrekken naar Schiphol voor de buitenlandse verplichtingen . Op zondag 2 mei vliegen ze naar Los Angeles voor de wereldpremière van de film Van Helsing in Hollywood. Op dinsdag 4 mei vervolgen zij hun reis naar Honolulu, Hawaï, voor een staatsbezoek en gaan de week daarop pas weer naar huis. Een prijs om u tegen te zeggen!

102FM = Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen op de volgende frequenties: 102.1 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel en in Limburg op 891 AM.

Tevens in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Op Radio 538 hoor je Top 40 muziek, Dance, R&B en de beste hits uit een jong verleden en natuurlijk populaire deejays als Edwin Evers, Dennis Ruyer, Jeroen Nieuwenhuize en Wessel van Diepen. Meer informatie is te vinden op www.radio538.nl.