Gemeente Edam-Volendam

Nieuwsberichten

27-04-2004
Horecavergunning Supportershome
Ter inzage vanaf donderdag 29 april t/m 27 mei

Burgmeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 3 van de Drank -en Horecawet, voor het horecabedrijf aan de onderstaande rechtspersoon als bedoeld in artikel 4, eerste lid van de Drank- en Horecawet, een drank- en horecavergunning te verlenen aan:

Naam: Supportersvereniging Volendam
Ondernemingsvorm: Vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Handelsnaam: Supportersvereniging Volendam
Adres: Sportlaan 10 a, 1131 BK te Volendam
Datum aanvraag: 6 januari 2004
Voorschriften en beperkingen

Aan deze vergunning worden de voorschriften en/of beperkingen verbonden:

De vergunning geldt niet voor het verstrekken van alcoholhoudende drank voor gebruik ter plaatse in het kader van bijeenkomsten van persoonlijke aard als bedoeld in artikel 4 van de Drank- en Horecawet.

Het is de vergunninghouder verboden de mogelijkheid van het houden van bijeenkomsten van persoonlijke aard, als bedoeld in artikel 4 van de Drank- en Horecawet, openlijk aan te prijzen.

In de inrichting mag slechts alcoholhoudende drank worden verstrekt gedurende een uur voor, tijdens en een uur na wedstrijden, trainingen en overige verenigingsactiviteiten.

Op grond van artikel 5, lid d, van de Drank- en Horecaverordening juncto artikel 23, lid 3, Drank- en Horecawet, geldt de vergunning uitsluitend voor het verstrekken van zwakalcoholische drank.

Inzage en informatie
De ontwerpbeschikking en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 29 april tot en met 27 mei 2004 ter inzage bij de sectie Bestuursondersteuning. Wanneer u de stukken wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw I.N. Leenstra.

Zienswijze
Belanghebbenden kunnen gedurende de hiervoor genoemde termijn van inzage, mondeling of schriftelijk hun zienswijze kenbaar maken bij het college van B&W van de gemeente Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD te Volendam.

Belanghebbenden
Als belanghebbenden dienen te worden aangemerkt de vergunningaanvrager, de ondernemers waarmee de desbetreffende instelling geacht wordt in concurrentie te treden alsmede, in voorkomend geval, vertegenwoordigers van organisaties die de belangen van de betrokken instelling onderscheidenlijk de betrokken ondernemers behartigen.