Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

29/04/04 Feestelijke viering 65ste verjaardag mr. Pieter van Vollenhoven

De Stichting Circle of Life organiseert namens het Fonds Slachtofferhulp, de Raad voor de Transportveiligheid, het Nationaal Restauratiefonds, het Nationaal Groenfonds en de Stichting Maatschappij, Veiligheid en Politie op donderdag 29 april 2004 in het Circustheater te Scheveningen een feestelijke avond ter ere van de 65ste verjaardag van Mr. Pieter van Vollenhoven. De vijf organisaties hebben gemeen dat de heer Van Vollenhoven hun voorzitter is. Bovendien is hij met name de motor achter hun oprichting. Hij is op 30 april jarig.

Deze avond zal worden bijgewoond door Hare Majesteit de Koningin, leden van de Koninklijke Familie, de Minister-President en een aantal leden van het kabinet. Daarnaast zullen delegaties van de organisaties en een groot aantal vrijwilligers van Slachtofferhulp Nederland tot de gasten behoren.

The Circle of Life was de titel van het laatste concert van de heer Van Vollenhoven met zijn Gevleugelde Vrienden in het Circustheater, waar in december 1988 ook zijn eerste concert plaatsvond. The Circle of Life is een melodie uit de musical The Lion King die deze avond zal worden opgevoerd.