FALK ESOLUTIONS AG



Falk eSolutions introduceert nieuwe 'Anti-Blocker' voor pop-up advertenties

MOERS, Duitsland, April 29/PRNewswire/ --


- Falk eSolutions lanceert nieuw rich media ad managementsysteem met geïntegreerde tool om pop-up blocking te onderdrukken

Falk eSolutions AG, een van de voornaamste leveranciers van ASP-oplossingen voor online marketing, kondigt met de introductie van AdSolution FX het einde aan van het tijdperk van de pop-up blocker. AdSolution FX is een rich media ad management uitbreiding van het populaire AdSolution ad server platform van Falk.

Met de softwaredetectie, frequentiebeperking en rich media mogelijkheden van AdSolution FX kunnen web publishers, agentschappen en adverteerders hun pop-up advertenties naar consumenten volledig zelf besturen, ongeacht de pop-up blocking software. Op die manier kunnen AdSolution klanten het advertentieoverzicht en de consumentenervaring beter managen, en de verschillen in tellingen van advertenties tussen marketers en publishers tot een minimum herleiden.

Momenteel is er een groot en toenemend verschil tussen het aantal pop-up advertenties die door adverteerders besteld worden en het aantal advertenties die op de computer van de gebruiker geblokkeerd worden. Deze verschillen, die grotendeels te wijten zijn aan pop-up blockers, zullen terug tot een normaal en meetbaar aantal worden teruggebracht dat vergelijkbaar is met het gebruik op computers zonder pop-up blockers.

Het nieuwe product AdSolution FX vermindert de totale productie-, management-, en serverkosten voor rich media advertenties. De FX productmodule is volledig geïntegreerd met AdSolution, het prestigieuze ad serving product van het bedrijf, en zorgt ervoor de complexe campagnes sneller en efficiënter kunnen lopen. Dit is de allereerste keer dat er maar één proces nodig is voor alle advertenties van de campagne, inclusief alle rich media advertentieformaten en -soorten. Dit betekent dat een rich media derde partij en andere leveranciers nagenoeg niet meer nodig zijn.

Met AdSolution FX kunnen marketers en agentschappen meer uitgebreide en krachtigere creatieve advertenties maken. Alle populaire rich media formaten worden nu ondersteund, waaronder banners, tussenliggende advertenties en 'zwevende' of gelaagde advertenties. Klanten kunnen de bewegingen en effecten van Macromedia Flash nu maximaal benutten met instant, verfijnde, sequentiële en streaming video opties.

Het product is voorzien van alle belangrijke management- en trackingfuncties van populaire rich media management tools, waaronder tracking van eender welke gebruiker, zoals volledig afspelen van de advertentie en percentage, sluiten van de advertentie, opnieuw spelen, gemiddelde interactietijd en tijd dat het getoond werd.

'Online marketing zal in de toekomst door nog krachtigere advertentieformaten gedomineerd worden. Onze klanten vragen ons om hun afhankelijkheid van derde partijen te verminderen, voornamelijk van de dure rich media verkopers,' zegt Thomas Falk, CEO van Falk eSolutions AG. 'FX biedt de middelen om dit allemaal met één oplossing te doen en aan een fractie van de kost.'

Over Falk eSolutions:

Falk eSolutions AG is een toonaangevende leverancier van geavanceerde ASP-oplossingen voor online marketing. Falk eSolutions werd in 1998 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Moers, Duitsland, met dochtermaatschappijen in New York, Londen, St. Petersburg en Steinhausen in Zwitserland. De producten, Falk AdSolution, Falk AdSolution FX en Falk MailSolution werken als een vernieuwend AdServer platform, een efficiënt rich media managementtool en een professioneel E-mailmarketing systeem voor publishers, website-operators en agentschappen wereldwijd. Meer informatie vindt u op www.falkag.com.

Source: Falk eSolutions AG

Contact: Falk eSolutions AG, Sandra Vonmetz, Eurotec-Ring 7, D - 47445 Moers, vonmetz@falkag.com, Tel.: +49 - 2841 - 909 73 - 435, Fax: +49 - 2841 - 909 73 - 31

29 apr 04 10:00