P E R S B E R I C H T

Zaandam, 29 april 2004

Nieuwe Commissaris voor PontMeyer

De Raad van Commissarissen van PontMeyer, een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland, heeft de heer H.A.J. Bemelmans per medio april benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. De heer Bemelmans volgt hiermee de heer W. Overmars op die vorig jaar om leeftijdsredenen is afgetreden.

De heer Bemelmans is lid resp. voorzitter geweest van zowel de Raad van Bestuur van Koninklijke IBC B.V. als van Heijmans N.V. (1995 - 2003) en heeft commissariaten en adviseurschappen in verschillende geledingen van het bedrijfsleven. Hierdoor beschikt de heer Bemelmans over een grote kennis van de aannemerswereld en is hij goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de bouwmarkt in Nederland waardoor hij van grote waarde zal zijn voor de Raad van Commissarissen van PontMeyer N.V.

Profiel
PontMeyer N.V. is een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland. Het concern heeft ruim 1300 medewerkers in dienst, verspreid over 86 vestigingen in Nederland. PontMeyer streeft ernaar een toonaangevende, innovatieve leverancier te zijn voor bouwend Nederland.

/ / / / / / /

Voor nadere informatie:
De heer drs. F.A. van Zanten / de heer J.P. Kruijer RA Telefoon: 075 - 653 62 10


---- --