Ingezonden persbericht


Persbericht

TRANSFLOW introduceert COSA Content Manager

Vianen, 29 april 2004 -- TRANSFLOW Nederland - toonaangevend op het gebied van Business Process Management, Logistiek en Records Management - heeft een nieuw product aan haar suite toegevoegd: COSA Content Manager. De oplossing combineert de workflow-functionaliteit uit TRANSFLOW's Business Process Management-oplossing met de subtiele manier van elektronisch archiveren uit de Document Management-oplossing. Voor overheden brengt TRANSFLOW een specifiek op de sector toegespitste versie van COSA Content Manager op de markt, onder de naam COSA Government.

Met COSA Content Manager zijn documenten niet alleen volledig elektronisch te ontsluiten en te beheren, maar kunnen ze ook worden gevolgd en beschikbaar gemaakt binnen ieder denkbaar bedrijfsproces. De Content Manager vormt het elektronische bureau van een werknemer. Vanuit het systeem kan elke benodigde applicatie worden gestart, zoals een zoekmachine of een database met klantgegevens. De grafische user interface geeft een compleet overzicht van alle processen die actief zijn, de documenten die daarbij betrokken zijn en de corresponderende meta-informatie.

COSA Content Manager biedt verder extra functionaliteit voor full-text retrieval. Gebruikers kunnen informatie die op papier is vastgelegd snel en eenvoudig ook elektronisch beschikbaar maken. De overgang van een fysiek naar een elektronisch archief verloopt vloeiend en probleemloos. COSA Content Manager voldoet bovendien aan de ISO 15489 standaard voor records management, waardoor het digitale document dezelfde juridische status krijgt als het originele fysieke document.

Sybrand Jongejans, Managing Director van Transflow Nederland: "COSA Content Manager maakt een efficiënte manier van werken mogelijk. Gebruikers zijn bijvoorbeeld in staat om zelf lijsten samen te stellen met veel voorkomende processtappen, algemene informatie, betrokken medewerkers, et cetera. Op grond van deze lijsten kan van elk proces worden gecontroleerd of de afhandeling juist gebeurt. Waar nodig is het betreffende proces eenvoudig bij te sturen. Dit resulteert in een voortdurende verbetering van de kwaliteit en efficiëntie van de processen. Op basis van onze uitgebreide ervaring op de overheidsmarkt hebben we COSA Government bovendien perfect kunnen afstemmen op de werkwijze zoals die bij de overheid algemeen wordt gehanteerd."

Over TRANSFLOW Nederland B.V.
Als onderdeel van de internationale TRANSFLOW groep realiseert de Nederlandse vestiging TRANSFLOW Nederland BV automatiseringsprojecten met haar gerenommeerde producten en diensten voor Business Process Management, Document- en Records Management. De COSA producten zijn sinds 1994 in Nederland geïmplementeerd bij toonaangevende klantorganisaties in het bank- en verzekeringswezen, de overheid en de industrie, waaronder Nationale Nederlanden, Van Lanschot Bankiers, Achmea Zilveren Kruis, KPN Telecom, het Ministerie van Defensie en diverse Nederlandse gemeenten. De COSA producten worden ook als OEM-modules geleverd en ingezet binnen vele organisaties. De internationale TRANSFLOW Groep is met circa 250 medewerkers werkzaam in meerdere Europese landen en heeft ook actieve partners in andere werelddelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Keulen en daarnaast zijn er vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Meer informatie: www.transflow.nl/ www.transflow.com.

Contact:
TRANSFLOW Nederland B.V.
Havenweg 24 A

4131 NM Vianen
Telefoon: 0347 - 324624
E-mail: vianen@transflow.com Website: www.transflow.nl www.transflow.com
www.elckerlyk.nl


---

Voor redactionele informatie of illustratiemateriaal: (ref: Pb0304) Influx PR - Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Telefoon: 055 - 366 30 34, e-mail: frieda@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com