DENDA MULTIMEDIA

nieuwe versie van de CD foongids op de markt

Amsterdam, 29 april 2004

De Telefoongids brengt nieuwe versie van de CD-foongids op de markt

De vernieuwde CD-foongids (editie 2004/2005) bevat de meest actuele telefoonnummers en adressen van personen en bedrijven in heel Nederland.

De CD-foongids is een uitgebreid pakket met heel wat mogelijkheden. Zo helpt de gids bij het controleren van postcodes, initialen en de juste spelling van namen. Daarnaast biedt de CD-foongids nog veel andere handige functionaliteiten zoals: Plattegronden van alle adressen, routeplanner en OV-Reisplanner, fonetisch zoeken en een persoonlijk adresboek waarin de gebruiker alle belangrijke telefoonnummers en adressen kan bewaren.

Verkoopadressen
Onlangs is De Telefoongids BV een samenwerkingsverband aangegaan met Denda waardoor de CD-foongids bij nog meer retailers/verkooppunten verkrijgbaar is. De nieuwe CD-foongids is vanaf deze week te koop bij onder meer Bruna, Dixons, Dynabyte, Office Center, Makro, Media Markt, Primafoon, postkantoren en verschillende boekhandels.

De Telefoongids BV
De Telefoongids BV is als zelfstandig bedrijf voortgekomen uit de verkoop van TeleMedia door KPN in het voorjaar van 2003. De Telefoongids BV telt inmiddels zo n 550 medewerkers. De Telefoongids groeit verder. Bedrijven en consumenten zijn nog beter bereikbaar via de papieren gids, internet, doorverbinddiensten en mobiele toepassingen.

Over DENDA Multimedia b.v.
DENDA Multimedia b.v. uit Oldenzaal is een zelfstandige, jonge en daadkrachtige uitgever van diverse innovatieve CD-ROM-producten in de entertainment- en infotainmentsector. DENDA Multimedia ontwikkelt deze producten zelf en brengt ze via een doortastende marktbenadering onder het eigen DENDA-label op de markt.

De Telefoongids
De Telefoongids op papier, bestaande uit 48 regiogidsen, wordt ieder jaar gratis verspreid aan ruim 8 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland. Daarnaast wordt De Telefoongids uitgegeven op CD-rom, onder de merknaam CD-foongids, zowel in een consumentenversie als in abonnementvorm voor bedrijven. Op internet is www.detelefoongids.nl één van de meest gebruikte sites van Nederland en ook op mobiele telefoons is De Telefoongids beschikbaar op pocket PC, Vodafone Live! en per SMS .


- Einde bericht -

Noot voor de redactie (