MAP24.COM

Map24.com wijst nu ook de Amerikanen de weg

Frankfort/Main (ots) - Sinds april 2004 is het Europese internetportaal Map24.com ook voor de Amerikaanse markt met kaarten uitgerust. Map24.com goes America! Dit kosteloze portaal biedt de gebruiker interactieve wegenkaarten en individuele routeplanning dwars over het continent, nu ook in Noord-Amerika, van de Atlantische tot de Grote Oceaan.

Map24.com wordt gekenmerkt door zijn hoge snelheid en gebruikersvriendelijkheid. De op persoonlijke maat gesneden routeplanning wordt ondersteund door een eenvoudige navigatie, zooms en oriënteringsfuncties. Bovendien kan je zoeken volgens diverse categorieën, van bezienswaardigheden tot inkoopmogelijkheden.

De unieke en betrouwbare technologie Mapsolute MapTP van Map24.com vond de hoogst mogelijke erkenning door haar nominatie voor de Webby Awards in de categorie 'Technical Achievement'. De Webby Awards gelden als de oscars van het internet. Tot de laureaten van de vorige jaren, die zich konden doorzetten met baanbrekende internettechnologieën, behoorden o.m. Google, Amazon.com en Microsoft. Map24.com wist zich te plaatsen voor twee van de meest attractieve internetprijzen: naast de Webby Award ook voor de People's Choice Award. Deze laatste wordt verkozen op www.webbyawards.com, waar elke gebruiker on line kan stemmen op de internetdienst van zijn voorkeur. De winnaars worden op 12 mei bekendgemaakt.

Mapsolute GmbH

Mapsolute GmbH is een vooraanstaand fabrikant van geografische software voor interactieve kaartentoepassingen met hoofdzetel in Frankfort/Eschborn en vestigingen in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Mapsolute's internetportaal www.Map24.com wordt in twaalf landen gecommercialiseerd. Tot de licentienemers van MapTP, de technologie van Mapsolute, horen o.a. Daimler-Chrysler, T-Mobile, TUI en McDonalds.

ots Original Text Service: Map24.com

Pers:
Mapsolute GmbH
Torsten Jönsson
Duesseldorfer Str. 40a;
D-65760 Frankfurt/Eschborn
Tel. +49 (6196) 777 56-40,
joensson@mapsolute.com

29 apr 04 12:10