Gemeente Voerendaal


Menuafbeelding

29/4/2004 - Koninklijke onderscheidingen 2004

Gemeente

Voerendaal

KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN 2004

Op donderdag 29 april 2004 zijn in de Raadszaal van het gemeentehuis van Voerendaal Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan:

Mevrouw ir. C. de Vos-Reesink, Dalstraat 11, 6367 JR Voerendaal

Mevrouw de Vos-Reesink is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege haar activiteiten voor o.m. de Stichting Het Limburgs Landschap, meerdere commissies en verenigingen op het terrein van dierexperimenten op landelijk niveau, Stichting Vrienden Pension Mijnzicht en Overlegstructuur Vrouwenemancipatiebeleid Provincie Limburg.

De heer A.B. Bemelmans, Kerkstraat 11, 6367 JA Voerendaal

De heer Bemelmans is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

vanwege zijn langdurige bestuurlijke verdiensten en andere activiteiten die hij heeft ontplooid ten bate van de voetbalvereniging R.K.S.V.B.

De heer J. Colberts, Spekhouwerstraat 21, 6367 TS Voerendaal

De heer Colberts is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn (bestuurlijke) activiteiten ten behoeve van de Harmonie St. Joseph Voerendaal; buurtvereniging De Spekhuier te Voerendaal; speeltuin Het Olifantje in Heerlen en Carnavalsvereniging De Naate in Voerendaal.

Mevrouw J.M.E. Winkens-Haesen, Grubbenweg 31, 6343 CA Klimmen

Mevrouw Winkens-Haesen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege haar bijzondere (bestuurlijke) verdiensten voor het Vrouwengilde Landgraaf; het Katholiek Vrouwengilde Limburg; het Vluchtelingenwerk Voerendaal; de Zonnebloem, afd. Klimmen-Ransdaal; de Wereldwinkel Voerendaal en de Limburgse Vrouwenraad.

De heer J.W.M. Quadakkers, Heggewikke 8, 6367 DM Voerendaal

De heer Quadakkers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn bijzondere verdiensten voor Harmonie St. David en Parochie H. Laurentius Voerendaal.

De heer T.H. Savelkoul, Panhuisstraat 38, 6367 XH Voerendaal

De heer Savelkoul is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn (bestuurlijke) activiteiten ten behoeve van Harmonie St. David en de buurt waarin de Panhuisstraat gelegen is.

De heer H.G.L. Lardinois, Mostardstraat 17, 6367 HR Voerendaal

De heer Lardinois is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn langdurige bestuurlijke activiteiten ten behoeven van Schutterij St. Hubertus.

De heer M.P.J. Brauers, Vrijthof 2, 6343 BM Klimmen

De heer Brauers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn (bestuurlijke) activiteiten voor de Wetswinkel in de Oostelijke Mijnstreek; het revalidatiecentrum Franciscusoord; de oudervereniging van de St. Theresiaschool Ransdaal; de Politieke Groepering Ransdaal en aansluitend D66 Voerendaal; de personeelsvereniging Gemeenschappelijke Medische Dienst en de Tennisclub Klimmen.

De heer Brauers was bij de uitreiking niet aanwezig vanwege verblijf in het buitenland.

De heer A.L. Scheepers, Mingersborg 30a, 6367 JX Voerendaal

De heer Scheepers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Naussau onder meer vanwege zijn verdiensten voor de buurtvereniging Eyserheide; het comité Gemeentelijke Ziekendag Gulpen-Wittem; de Parochie St. Agatha Eys; het comité Vrienden van Harmonie St. Agatha en het Gehandicapten Platform Gulpen-Wittem.

De heer Scheepers heeft de Koninklijke Onderscheiding ontvangen uit handen van de burgemeester van de gemeente Gulpen-Wittem