RAI VERENIGING

Koninklijke onderscheiding ing. H.J. Nooteboom

Ing. Henk J. Nooteboom is vanmorgen door de burgemeester van Zeist, de heer R. Boekhoven, benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau. Nooteboom ontvangt de onderscheiding vanwege zijn grote verdiensten als bestuurder/penningmeester van de RAI Vereniging. Henk Nooteboom dankt zijn onderscheiding ook aan zijn sociaal bewogen ondernemerschap. Naast het opbouwen van zijn eigen bedrijf werd steeds veel tijd gevonden voor het vervullen van bestuurlijke functies in maatschappelijke organisaties.

Henk Nooteboom maakt al sinds 1981 deel uit van het hoofdbestuur van de RAI Vereniging. Het penningmeesterschap vervult hij sinds 2000. Van het bestuur van de afdeling Speciale Voertuigen maakt Henk Nooteboom sinds 1978 deel uit.

Naast deze functies in het bestuur van de RAI Vereniging is Nooteboom ook actief in tal van andere brancheorganisaties. Sinds 1993 is Nooteboom voorzitter van de C.L.C.C.R., een internationale koepelorganisatie van carrosserie- en trailerbouwers. Van 1991 tot 1999 was Nooteboom lid van de Adviesraad van IW-TNO. Vijf jaar lang is Henk Nooteboom ook voorzitter geweest van de Raad van Advies van het Nederlands Innovatiecentrum Syntens.

Einde bericht