Ingezonden persbericht


FILMTIJDSCHRIFT DVD VALLEY BIEDT KEUZEMOGELIJKHEDEN

(persbericht)

DVD Valley heeft zijn weg naar de filmliefhebber gevonden. Dat blijkt niet alleen uit de gestaag groeiende maandelijkse verkoopcijfers, maar ook uit de enthousiaste reacties over de kwaliteit van de


- recensies van zowel bioscoop als DVD- releases


- interviews (door eigen redacteuren, dus niet aangekocht)


- vormgeving


- rubrieken (arthouse, onderbelicht, herzien, TV DVD s e.v.a.)


- maandelijks bijgevoegde film.

Wat die maandelijks bijgevoegde film betreft verheugt het ons dat wij met verschillende filmmaatschappijen overeenkomsten hebben kunnen afsluiten over een grote reeks van kwaliteitsfilms, die wij de kopers van ons blad voor een aanzienlijke periode in het vooruitzicht kunnen stellen.

Op inmiddels alweer nr. 8 van DVD Valley (verschijningsdatum 20 mei 2004) is bijvoorbeeld The Shawshank Redemption bijgevoegd, de nummer 2 op de lijst van beste films aller tijden. Het zij nog maar eens gezegd, de prijs van het 132 pagina s dikke blad + de film bedraagt ¬ 9,95.

Hebben de kopers van DVD Valley, die de bijgevoegde film al hebben of om welke reden dan ook niet willen aanschaffen, de mogelijkheid het blad ook zonder film (voor ¬ 6,95) aan te schaffen, die mogelijkheid was tot nu toe voor abonnees niet weggelegd. Maar ook daar komt nu verandering in.

Met ingang van nr. 8 zal bij de vooruitblik op de film van de daaropvolgende maand (The Wonderland Murders) de mogelijkheid opengesteld worden tot ± 2 weken voor de verschijningsdatum te kiezen voor een andere film uit 5 mogelijke titels, in dit geval Training Day, A Clockwork Orange, Goodfellas, Being There en Scooby Doo.

Elke maand zullen weer 5 andere films als keuzemogelijkheid aan abonnees worden aangeboden, waarmee de kans dat abonnees films krijgen die ze al hebben tot vrijwel nihil is teruggebracht.

Hoewel wij u ook bij de verschijning van nummer 1 in de gelegenheid hebben gesteld kennis te maken met DVD Valley, willen wij u met alle plezier ook nummer 8 (inclusief The Shawshank Redemption) doen toekomen. En als u in uw medium aandacht aan ons blad wilt besteden, hetgeen wij natuurlijk zeer op prijs zouden stellen, dan willen wij u op verzoek ook graag beeldmateriaal beschikbaar stellen. En hebt u verder nog vragen, neemt u dan contact op met ondergetekende, bij voorkeur niet voor 12 uur s middags.

Jeroen de Vries,

Uitgever

Valley Publications

Belgiëlaan 63D

2034 AW Haarlem

Tel: 023-5401520

AANVRAAG GRATIS PERSEXEMPLAAR

Bedrijf:

Contactpersoon:

Vestigingsadres (geen postbus):

Postcode:

Plaats:

U kunt volstaan met het invullen van bovenstaande gegevens en retourneren van deze e-mail