Ministerie van Defensie


---


---

foto: de staatssecretaris speldt luitenant-kolonel Croll het lintje op dat behoort bij de benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau met de zwaarden (Hennie Keeris).

Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt op Ministerie van Defensie

29-4-2004 13:18:00

Ter gelegenheid van Koninginnedag zijn donderdag (29 april) traditiegetrouw de Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Op het ministerie van Defensie speldde staatssecretaris Cees van der Knaap de versierselen, die horen bij de onderscheidingen, op bij dertien (oud-)medewerkers van Defensie.

De volgende onderscheidingen werden uitgereikt:

Officier in de Orde van Oranje-Nassau met de zwaarden: de luitenant-kolonel Militaire Juridische Dienst mr. R.S. Croll.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met de zwaarden: de eervol ontslagen kapitein van het dienstvak van de Logistiek KL, P.J.R. Augustijn, de eervol ontslagen kolonel van de Technische Staf KL, J.L. Velmans, de eervol ontslagen adjudant onderofficier Infanterie KL, H.P.J. Scholts, de kolonel van de Verbindingsdienst KL, J.T.W.M. de Vet, de adjudant onderofficier Mariniers, K. Vos en de eervol ontslagen commandeur KM, H.P. Wirth.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau met de zwaarden: de schout-bij-nacht KM R.T.B. Visser, de eervol ontslagen adjudant onderofficier KLU, A.W.A. Maas en de eervol ontslagen commandeur KM W.A. Dekker.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: de burgermedewerker Commandement Maritieme Middelen KM J. Hertog, de burgermedewerker Dienst Geestelijke Verzorging R.H. van den Hof en de oud-beroeps KMAR (thans actief in Veteranenzorg) A.J. van Veen.