Stadsdeel Zeeburg

Inspraak 3 Pleinen Plan Indische Buurt

Stadsdeel Zeeburg heeft een plan gemaakt voor een complete vernieuwing van de openbare ruimte in het zuidwestelijk deel van de Indische Buurt. Er is een totaalplan ontwikkeld dat uit twee onderdelen bestaat. Het Pleinenplan gaat over de vernieuwing van de pleinen en het Stratenplan is bedoeld om de buurt beter te ontsluiten, zodat het autoverkeer goed doorstroomt.

Inspraaktermijn
Bewoners en belanghebbenden uit de buurt kunnen hun mening geven over de plannen gedurende de inspraaktermijn van 29 april t/m 4 juni 2004. Mondeling reageren kan tijdens de inspraakbijeenkomst op donderdagavond 13 mei 2004, in buurthuis 't Karrewiel, Batjanstraat 1. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur; de presentatie van de plannen start om 20.00 uur.
Voor belangstellenden is er een inloopbijeenkomst op dinsdag 11 mei 2004 van 16.00 tot 18.00 uur in het stadsdeelkantoor, Cruquiusweg 5. Deskundigen geven dan een toelichting.

Inzage plannen
De tekst en de belangrijkste kaarten en foto's van het definitief ontwerp kunt u tijdens de inspraakperiode hier online inzien. De volledige plannen (inclusief alle kaarten en foto's) liggen ook ter inzage bij het Publiekscentrum in het stadsdeelkantoor, Cruquiusweg 5, en in het Wijkcentrum Indische Buurt aan het Obiplein 16.

Reacties
Een schriftelijke reactie kunt u sturen aan het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zeeburg, postbus 380, 1000 AJ Amsterdam.