VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone abonnement steunt clubs en fans

Vodafone introduceert 'Loyalty Reward' voor telecom dealers in Nederland

Maastricht, 29 april 2004 - Vodafone introduceert 'Loyalty Reward' voor grote clubs en hun fans in Nederland. Met deze unieke verkoopconstructie kunnen telecommunicatiedealers hun klanten die verbonden zijn aan een club aanbiedingen doen waar ook de clubs en hun fans van profiteren. Naast de speciale Vodafone abonnementsvoordelen die de dealers aan de fans van de clubs gaan aanbieden, gaat namelijk een deel van de inkomsten uit hun belverkeer naar de eigen clubkas.

Met de unieke 'Loyalty Reward' constructie kunnen potentiële klanten profiteren van speciale aanbiedingen van Vodafone. Eenmaal klant steunt de Vodafone beller met ieder mobiel gesprek, SMS-, MMS-bericht of sportuitslag via Vodafone live! of mobiel datatransport via bijvoorbeeld de Vodafone Mobile Connect UMTS/GPRS datacard zijn of haar eigen club. Op haar beurt ontwikkelt Vodafone via deze loyaliteitsconstructie een gewenste, langdurige relatie met de klant en de telecomdealer.

De Coöperatie Eerste Divisie is de eerste organisatie die van deze 'Loyalty Reward' constructie gebruik gaat maken. Locale telecommunicatie dealers krijgen de mogelijkheid om via de Eerste Divisie clubs bestaande of nieuwe klanten interessante aanbiedingen te doen waar ook de Eerste Divisie voetbalclubs in die regio van profiteren. De Eerste Divisie heeft 150.000 trouwe fans. Vodafone verwacht dat in de toekomst meer organisaties aan de 'Loyalty Reward' constructie zullen deelnemen.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met
130,4 miljoen klanten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 13 landen.