Dubbele overwinning voor Michel Florie

Michel Florie heeft tijdens de NAV Voorjaarsraces op het TT Circuit Assen een dubbele overwinning behaald in de Van Uitert Formule Ford. Beide races vertrok de Amsterdammer van pole position en kon hij onbezorgd naar de finishvlag rijden. Geva-rijder Mike Stoffels werd twee keer tweede, terwijl Henk Vuik jr bij de eerste race en Dennis Retera bij de tweede race een derde plaats bemachtigden. Dennis Retera was met zijn podiumplek na race 2 ook de snelste rijder in de First Division, Marijn van Kalmthout won een dag eerder de eerste wedstrijd voor auto's tot en met het bouwjaar 2000. Rogier Jongejans werd twee keer derde in de First Division.

Nieuwe deelnemer: Johnny Blokzijl
De Van Uitert Formule Ford kent weer een nieuw gezicht in de persoon van Johnny Blokzijl. Een echte dubutant is de coureur echter niet, want hij heeft al in verschillende raceklassen gereden. Dit jaar maakte hij zijn debuut tijdens de NAV Voorjaarsraces in Assen, de 'thuisrace' van de Drentenaar. Blokzijl wilde graag al bij de Paasraces starten met zijn Swift uit 1998, maar de auto was toen nog niet klaar. In Assen gaf hij aan er erg veel zin in te hebben. Zinloos geweld
Op de Mygale van Mark Nachtegeller prijkt een rood lieveheersbeestje. Niet omdat de coureur een natuurliefhebber is, maar omdat hij de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld ondersteunt. Tegen betaling van vijftien euro kan iedereen een handtekening tegen zinloos geweld op de auto van Nachtegeller zetten, daarbij ontvang je ook nog een speldje met een afbeelding van het bekende lieveheersbeestje en een sticker. Team aan het woord
Helmert Jan van Slik werd vorig jaar overtuigend kampioen in de Van Uitert Formule Ford First Division. Ook dit jaar gaat hij, overgestapt naar de A-klasse, voor het hoogst haalbare. Met zijn Mygale 2003 en zijn overwinning bij de Paasraces in Zandvoort, behoort hij zeker tot de favorieten. Voorbeschouwing volgende race

De eerstvolgende race in de Van Uitert Formule Ford zal plaatsvinden tijdens de Pinksterraces op het circuit van Zandvoort.