Onderzoek identiteit dode man

's-Hertogenbosch 29-04-2004 - .

ONDERZOEK IDENTITEIT DODE MAN

s-Hertogenbosch Het vijfentwintig man sterke rechercheteam van de politie Brabant-Noord is nog steeds op zoek naar de identiteit van de man die woensdagmorgen dood werd aangetroffen in het natuurgebied de Bossche Broek in s-Hertogenbosch. De man bleek door geweld om het leven te zijn gebracht.

Het onderzoek heeft tot op heden nog geen bruikbare aanwijzingen opgeleverd m.b.t. de identiteit van het slachtoffer of de dader. In een poging om achter de identiteit van het slachtoffer te komen, zendt de politie vanavond een extra politiebericht uit bij het NOS-journaal, SBS 6 en Omroep Brabant. In de uitzending toont de politie fotos van het slachtoffer en zijn kleding.

Het signalement van de man is:

* blanke man

* leeftijd 35 40 jaar

* lengte ongeveer 1.70 meter

* bruin haar, gedeeltelijk koperkleurig (mogelijk geverfd)
* bruine ogen

* normaal tot smal/tenger postuur

* gewicht ongeveer 70 kg.

* litteken onder de kin

* schoenmaat 40

De vragen waar de politie graag antwoord op wil hebben zijn: Weet u wie de aangetroffen man is of mist u iemand uit uw omgeving die aan het opgegeven signalement voldoet, of heeft u de man tussen dinsdag 27 april en woensdagmorgen 28 april ergens gezien. De politie heeft het telefoonnummer 0800 0250255 opengesteld voor tips naar aanleiding van de uitzendingen