RTV West

Exclusieve Bollenstreek-theateravond met Radio TV West

30 maart 2004

Op 29 april 2004 geeft Hetty Heyting een improvisatievoorstelling voor de Bollenstreek in het nieuwe theater In de Muze in Noordwijk. Kaartjes voor deze exclusieve voorstelling zijn alleen te verkrijgen door een 'Ode aan de Bollenstreek' te zenden aan Radio TV West.

De Bollenstreek krijgt met 'In de Muze' een eigen theater. Nog voor de officiële opening van de Noordwijkse schouwburg krijgt Radio TV West de kans het theater in te wijden. Hetty Heyting is bereid gevonden de avond te vullen met een improvisatievoorstelling. Heyting is bij het grote publiek vooral bekend vanwege haar rollen in de serie Familie Knots. De speciale Bollenstreekvoorstelling op 29 april is exclusief toegankelijk voor luisteraars, kijkers en relaties van de regionale zender.

Luisteraars en kijkers van Radio TV West kunnen kaartjes winnen door een welgemeende 'Ode aan de Bollenstreek' te maken. Dat mag een tekening, een foto of een gedicht zijn. Het inzendadres is Postbus 24025, 2490 AA in Den Haag of per mail via muze@rtvwest.nl. De 100 beste inzendingen worden beloond met steeds 2 kaartjes voor de besloten voorstelling.

29 maart 2004
Uitvaart prinses Juliana live op TV West en 89.3 Radio West

25 maart 2004
Ron Fresen naar het NOS Journaal