Digitale Gemeente Houten

Schakers Houten geen kampioen

woensdag 28 april 2004 - Bron: jan van der Werf

Het team van Houten heeft in de rechtstreekse confrontatie met ZZC uit Zaltbommel de wedstrijd en het kampioenschap verloren. De promotie kon ons haast niet meer ontgaan, maar het liep anders.

Henk Struikmans die in tijdnood de verkeerde zet deed verloor zijn gewonnen partij. Vincent verstege heeft de hele wedstrijd beter gestaan maar de druk op deze jeugdspeler, om de partij naar een winnende eindstelling te brengen was te veel. De Partijen van Gerard Vernooy, Lenz van der Vegt, Fons Ariens en Philip Verlinden eindigden in remise.

Herman Lujendijk was de enige winst partij. Het was even balen,de kreet was dan ook we hadden moeten winnen. Door dit resultaat ook geen promotie.
Ook het tweede viertal wat kampioenskansen had verloor zijn wedstrijd tegen Ameide 1 met 1 1/2 -2 ½. Ameide 1 is nu kampioen.

Jan Ouwens die in deze groep al meer dan 2 jaar ongeslagen was verloor zijn partij. Cees Maas speelde Remise. Peter Verschuren won zijn partij en Hans v/d Meulen moest de winst aan de tegenstander laten. Op 10 Mei doen meer dan 60 kinderen schaakexamens
voor de stappen 1-2-3-en 4 in de Bogermanschool. Op 17 mei de laatste schaakavond voor de jeugd is in de Engel.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).