Ingezonden persbericht


Persbericht

TELEFONEREND IJSBEREN BINNEN HET KANTOOR MET DE NIEUWE DRAADLOZE C65 HEADSET VAN PLANTRONICS

Bewegingsvrijheid voor gebruikers van DECT-telefoons

Amsterdam, 29 april 2004 --- Plantronics, marktleider in lichtgewicht headsets, introduceert vandaag de fraai vormgegeven C65 headset. De draadloze C65 headset is bedoeld voor gebruik in kleine tot middelgrote ondernemingen en thuisgebruik en wordt aangesloten op een bestaande draadloze DECT telefoon.

De gebruiker laat zijn C65 headset eenvoudigweg registreren door de bestaande DECT telefoon en hij kan zich dan tot 100 meter van zijn bureau verwijderen, terwijl hij wel steeds in staat is binnenkomende gesprekken aan te nemen. De C65 is een volledig draadloze oplossing die een uitstekende geluidskwaliteit paart aan een discreet vormgegeven, lichte headset.

De C65 kan op drie manieren worden gedragen: met een haarband, met Plantronics unieke nekband of met een oorhaakje. En dat gedurende de gehele werkdag. De headset is fraai van vorm en onopvallend. Hij heeft een spraaktijd van 9 uur en weegt minder dan 28 gram. Hij komt met een omgevingsgeluid dempende microfoon die een glasheldere conversatie mogelijk maakt dankzij het filteren van achtergrondgeruis. Geschikt voor lawaaiige kantooromgevingen.

Neil Salton, Plantronics Marketing Manager, zegt: "Uit eigen onderzoek is gebleken dat kantoorwerkers in toenemende mate op zoek zijn naar producten die hun de vrijheid geven om door het kantoor te zwerven, en toch binnenkomende gesprekken aan te nemen. De C65 is volledig draadloos, uiterst eenvoudig te gebruiken en fraai van vorm. Wij denken dat het een essentieel onderdeel wordt van de kantoorapparatuur."

De C65 wordt geleverd met een snellader, die ook dienst doet als opbergplek voor wanneer de headset niet in gebruik is. De C65 detecteert automatisch wanneer de gebruiker buiten bereik van het basisstation dreigt te raken en laat dan een duidelijk piepsignaal horen. In het geval de gebruiker buiten het bereik is gekomen wordt het gesprek in de wacht gezet tot de gebruiker weer binnen bereik komt.

De C65 kost 199,00 euro en is dit voorjaar leverbaar.


---

Over Plantronics

Plantronics introduceerde de eerste lichtgewicht headset in 1962 en wordt vandaag de dag gezien als wereldmarktleider op het gebied van communicatieheadsets. Plantronics levert wereldwijd headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers. Plantronics headsets worden veelvuldig gebruikt in films en bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden ´One small step for man...´ in 1969 naar de aarde via een Plantronics headset. Plantronics, Inc. is opgericht in 1961 en heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. De onderneming is beursgenoteerd (NYSE:PLT) en heeft vestigingen in 20 landen. Er werken in totaal 2500 mensen. Plantronics producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van erkende Plantronics marketingpartners. Plantronics is in Nederland bereikbaar op (0800) 752 68 76. In België en Luxemburg op (00800) 75 26 87 66. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.

Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong B.V.

Peter Keijzer

t: 00 31 (20) 421 05 65

e: peter@l-dj.nl

Op www.plantro.net vindt u overige persinformatie over de producten van Plantronics, waaronder illustraties


---