Ingezonden persbericht

Examenkandidatenvallen record grootste kussengevecht aan

Examenkandidaten Oosterlicht College vallen record grootste kussengevecht aan

NIEUWEGEIN, 20040428 -- Op het Oosterlicht College uit Nieuwegein zal donderdag 29 april aanstaande als examenstunt geprobeert worden om het record uit het Guinness Book of Records van het grootste kussengevecht te verbreken.


Op het Oosterlicht College is het traditie dat de examens worden ingeluid door een examenstunt. Dit jaar willen de examenkandidaten het groots aanpakken. Lamonta, een bedrijf gespecialiseerd in het fabriceren van kussens, is bereid gevonden om 830 suède kussens te sponsoren. Verder is er gezorgd voor muziek waardoor het een groot feest zal worden.

Het huidige record, dat op 765 personen staat willen de examenkandidaten met 830 personen verbreken. Het Oosterlicht College heeft meer dan 1600 leerlingen en 150 leraren.De opbrengst van de stunt zal ten goede komen aan de MV Foundation. Een organisatie die strijd tegen kinderarbeid in India. Meer informatie over deze foundation is te vinden op www.schooldebestewerkplaats.nl

Het evenement zal plaatst vinden op donderdag 29 april om 12.30 uur op het Oosterlicht College gevestigd aan de Dieselbaan 10 in Nieuwegein.




Ingezonden persbericht