Ingezonden persbericht

Kluwer introduceert primeur met online verloningsproces

Tweede ASP-oplossing Kluwer

29 APRIL 2004, 20040429 -- Deventer 29 april 2004 - Kluwer heeft een noviteit voor het loonadministratieproces geïntroduceerd, namelijk Accis Communicatie Online. Met deze nieuwe ASP-oplossing is het mogelijk om de resultaten (loonstroken, rapportages en bestanden) van het verloningsproces vanuit Accis Lonen rechtstreeks te publiceren op het Internet. De uitbreiding voor controle en invoer van werknemergegevens en uren & onkosten door de werkgever zal binnenkort gereed zijn.


Met Accis Communicatie Online hoeven loonstroken, overzichten, aangifte Loonbelasting en betaalbestanden niet meer op papier of diskette te worden aangeboden. Publicatie vindt namelijk geheel online plaats en dat levert naast een enorme kostenbesparing ook een verbetering van de doorlooptijd op. Alle gegevens blijven altijd digitaal beschikbaar, waardoor de werkgever snel en overal de loongegevens kan raadplegen. Over de beveiliging hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken; dat is precies zo geregeld als bij al bekende Internetbankieren.

Kluwer heeft met Accis Communicatie Online haar tweede ASP-oplossing op de markt gebracht. Vorig jaar introduceerde Kluwer namelijk al online financiële administratie met Kluwer Finance Online. De beide online applicaties zijn gekoppeld, zodat het mogelijk is om journaalposten uit Accis Communicatie Online automatisch in te lezen. Volgens Ernst-Jan Willemsen, productmanager bij Kluwer past Accis Communicatie Online bij de toekomstvisie van Kluwer. "De fiscale en financiële markt van de toekomst zal grotendeels via ASP-oplossingen werken en via deze manier ook communiceren met klanten. Die zijn veel goedkoper en efficiënter dan de traditionele oplossingen. Vooral het laten invoeren van gegevens door de klant zal een hoge vlucht gaan nemen." Kluwer zal volgens Willemsen in de nabije toekomst zeker meer fiscale en financiële oplossingen via ASP aan gaan bieden.




Ingezonden persbericht