Politie Drenthe

Donderdagmiddag 29-04-04

Meppel 29-04-2004 - Nieuws van politie Drenthe

Passagier gewond bij kop-staart aanrijding
RUINERWOLD Op de Koekangerweg tussen Weerwille en Oosteinde raakte donderdagmorgen een 71 jr. vrouw uit Vriezenveen gewond bij een kop-staart aanrijding. De vrouw zat bij haar evenoude man in de auto. De Koekangerweg is i.v.m. werkzaamheden halverwege afgesloten. Een 23 jr. man uit Steenwijk stopte met zijn bestelbus voor de afzetting. Toen hij achteruit reed om te keren botste hij op de achter hem naderende auto met het bejaarde echtpaar. De vrouw is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel

Fietsen op fietsendragers altijd goed vastmaken BEILEN Op de A-28 bij Beilen viel donderdagmiddag een fiets van een fietsendrager achter op een caravan. Gelukkig kwam de fiets op de vluchtstrook terecht. Ook de fiets kwam er redelijk onbeschadigd vanaf. Toen een gewaarschuwde politiepatrouille naderde zagen de agenten de bestuurder van de trekkende auto namelijk op de fiets via de vluchtstrook terugfietsen naar de caravan.

Winkeldievegge krijgt boete van 125 euro
HOOGEVEEN en 42 jr. vrouw uit Hoogeveen kreeg donderdagmorgen een boete van 125 euro omdat ze in een winkel voor ruim 13 euro goederen had gestolen. De vrouw werd op heterdaad betrapt door personeel van een supermarkt aan de Wielewaal. De gewaarschuwde politie nam de vrouw mee naar het politiebureau waar ze werd verhoord en met het schikkingsvoorstel weer in vrijheid is gesteld.

Personeel school houdt agressieve leerlinge aan ASSEN Personeelsleden van een school aan de Industrieweg in Assen hielden donderdagmiddag een 14 jr. leerlinge van de school uit Assen aan die kort daarvoor op het fietspad voor de school een ex-leerlinge had mishandeld. Het aangehouden meisje maakte op het fietspad ruzie met een 17 jr. meisje uit Assen die daar toevallig langs kwam. Daarbij werd het 17 jr. meisje geslagen. Zij meldde dit op de school waarna personeelsleden het andere meisje aanhielden en overgaven aan de inmiddels gewaarschuwde politie. Na verhoord te zijn is ze weer in vrijheid gesteld. Het slachtoffer deed aangifte. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe nog m.b.t deze berichten. Tel. 06-51 55 7950.
Vanaf 17.00 uur wordt dit overgenomen door Ron Reinds, tel. 06 52528707.

Ramona Venema, tel 0592 361268 neemt de voorlichting over vanaf vrijdagmorgen 09.00 uur.

info@politie-drenthe.nl