HOGESCHOOL INHOLLAND

Studenten Hogeschool INHOLLAND openen KoninginneNach

Persbericht

28 april 2004

Studenten Hogeschool INHOLLAND openen KoninginneNach

Den Haag - Studenten van Hogeschool INHOLLAND openen met een optreden de 15e editie van de Haagse KoninginneNach. Hogeschool INHOLLAND sponsort op 29 april de Haagse KoninginneNach en heeft een eigen podium op de Hofplaats. De studenten behoren tot de winnaars van de INHOLLAND Popprijs 2004. Alle drie de acts staan komende week op het INHOLLAND-podium van de KoninginneNach in Den Haag. De hogeschool vindt het belangrijk dat studenten zich ontplooien. Niet alleen op studievlak maar ook daarbuiten. Daarom is Hogeschool INHOLLAND een hoofdsponsor van de Haagse KoninginneNach en heeft zij de Popprijs in het leven geroepen.

De INHOLLAND Popprijs is een interne competitie voor studenten van de hogeschool die strijden om de titel 'beste popact'. Studenten en medewerkers kozen de uiteindelijke finalisten via internet. De finales bepaalden de uiteindelijke uitslag waar een vakjury de uitslag bepaalde. Het INHOLLAND optreden zal beginnen met solozangeres Lizz, de nummer drie van de INHOLLAND Popprijs 2004. Lizz zal net als Freeloader - een pittige band met negen muzikanten en nummer twee van de popprijs - optreden met twee eigen nummers. Ze zullen dezelfde nummers ten gehore brengen als in Nighttown Rotterdam en Mazzo Amsterdam, waar de finales van de INHOLLAND popprijs 2004 werden georganiseerd. Als derde en laatste zal optreden Drunx & D'rastic, ons winnende rapduo, dat door de jury (oa Anthonie Kamerling, Frank de Graaf en Gerard Alderliefste) unaniem als winnaar van de INHOLLAND popprijs 2004 werd uitgeroepen. Drunx & D'rastic zullen zich met drie van hun eigen geschreven nummers aan het Haagse publiek presenteren.

Op het podium aan de Hofplaats komt ook een speciaal VIP-dek. Vijftig aankomende studenten van de hogeschool hebben via de open dag hiervoor kaarten gewonnen. Voor het optreden van de INHOLLAND bands zal er een 'meet and great' zijn met Treble op het VIP dek. De band treedt op direct na de winnaar van de INHOLLAND Popprijs.

einde persbericht

Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u bellen met: Donatello Piras, persvoorlichter Hogeschool INHOLLAND Den Haag. Tel. 06 54 980998.

29 apr 04 17:15