PERSBERICHT

|Datum |29 april 2004|
|Nummer|004          |
BELANGRIJKSTE BESLUITEN AVA BUHRMANN 2004


- Aandeelhouders keuren jaarverslag en jaarrekening 2003 goed
- Dividend bepaald op EUR 0,07 per gewoon aandeel, betaalbaar

per 17 mei 2004

- Vaststelling van het voorgestelde beloningsbeleid, goedkeuring van optieregeling en statutenwijziging
- S.W. Barnes benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van Buhrmann NV

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Buhrmann NV heeft het jaarverslag en de jaarrekening over 2003 goedgekeurd en ingestemd met de geagendeerde voorstellen.

Behalve de gebruikelijke punten bespraken de aandeelhouders van Buhrmann vandaag verschillende onderwerpen zoals het reserverings- en dividendbeleid van de onderneming, dat door de vergadering werd vastgesteld conform het voorstel en de invoering van maatregelen op het gebied van corporate governance.

De aandeelhouders stemden in met wijzigingen van de statuten die werden voorgesteld in verband met de gewijzigde corporate governance structuur. Voorts werd het systeem van bindende voordracht voor benoeming en ontslag van bestuurders en commissarissen afgeschaft. Andere besluiten ten aanzien van corporate governance betroffen de invoering van een beloningsbeleid voor leden van de Raad van Bestuur en de goedkeuring van een aandelenoptieregeling.

Tevens werd de heer Barnes benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Hij volgt de heer R.C. Gay op, die om persoonlijke redenen wenste af te treden. De heren P.C. van den Hoek en A.G. Jacobs werden herbenoemd voor een termijn van vier jaar.


---