Ingezonden persbericht


TT Circuit Assen, 21 januari 2004

Persbericht:

ook ladies only sessie bij landelijke motordag(en)

rijden, fun, demo's en rondleidingen op het tt circuit assen

30 APRIL (vrijdag) en 1 MEI (zaterdag)

Het TT Circuit Assen organiseert voor de 14e keer de Landelijke Motordag, die op veler verzoek net als afgelopen jaren wordt verreden over een 2-tal dagen: namelijk op de traditionele Koninginnedag (vrijdag 30 april) en de Dag van de Arbeid (zaterdag 1 mei). Twee unieke circuitdagen voor motorrijdend Nederland, waarbij op Koninginnedag ook nog een gratis toegankelijk Open Huis op het programma staat.

Open Huis

De Landelijke Motordag(en) zijn niet alleen een festijn voor de motorrijders. Op Koninginnedag zijn er tijdens het gratis toegankelijke Open Huis in de paddock tal van demonstraties te zien en kan je deelnemen aan diverse fun-activiteiten. Ook kan je een gratis rondleiding krijgen door de anders hermetisch afgesloten gebouwen in de paddock. Hoofdmoot vormt voor vele motorbezitters de mogelijkheid om met je eigen motorfiets op het snelle asfalt van het beroemde Grand Prix-circuit te rijden.

Tijdens het circuitrijden worden u onder deskundige begeleiding van marshals de fijne kneepjes van het rijden op het TT Circuit Assen geleerd. De echte snelheidsliefhebbers kunnen hun tijd en gemiddelde snelheid laten registreren en krijgen een 'transponder' op hun motor voor de tijdopname. Een te gekke manier om onderling met vrienden of collega's je rondetijden te vergelijken. Heb je interesse in je eigen snelste rondetijd op het TT Circuit Assen, schrijf je dan in voor het Sterrijden. De minder fanatieke stuurders, die geen behoefte hebben aan hun rondetijd maar wel eens lekker schuin door de befaamde bochten willen scheuren, kunnen deelnemen aan het Toerrijden op het TT Circuit Assen. Als bewijs krijgt iedereen een certificaat en een herinnering.

Reageer snel

Geïnteresseerde motorrijders die zeker willen zijn van een startplaats kunnen een inschrijfformulier aanvragen bij het TT Circuit Assen of zich aanmelden op website www.tt-assen.com. Motorrijders kunnen inschrijven voor één of méér sessies van 20 minuten Toerrijden op het TT Circuit Assen (kosten ¤ 25,- per 20 minuten) of één of meerdere keren 20 minuten Sterrijden met tijdopname (kosten ¤ 45,- per sessie). Wees er snel bij want vol is vol! Natuurlijk is iedereen van harte welkom. De toegang tot het TT Circuit Assen is al sinds jaar en dag GRATIS en motorrijders kunnen hun favoriete tweewieler parkeren in het Grand Prix-paddock. Een mogelijkheid die je als motorfanaat gewoon niet mag missen. Maar reageer snel, want vol is vol!

Ladies Only-sessie

Er zijn op dit moment al tal van inschrijvingen binnen van motorrijdende dames die op zaterdag 1 mei aan de speciale Ladies Only sessie willen meedoen. Dit wordt een Toersessie speciaal voor dames. Bij voldoende deelname kunnen meerdere Ladies Only sessie worden ingepland.

Inschrijfformulieren zijn direct te downloaden vanaf de homepage van het TT Circuit Assen, www.tt-assen.com, of bel voor meer in info Tel. 0900-Dutch TT (0900-388 2 488) (¤ 0,40 p/m) of mail landelijkemotordag@tt-assen.com.

************************************************