Gemeente Bergen op Zoom


Skaters kunnen reis naar zusterstad in Polen winnen

Skaters krijgen nu een unieke kans om hun kunsten ook in Polen te laten zien. Hoe zit dat dan precies?

Een delegatie van de gemeente Bergen op Zoom, onder leiding van onze burgemeester P. van der Velden, gaat namelijk van 30 april t/m 4 mei a.s. naar zusterstad Szczecinek. Zij zijn door het Poolse gemeentebestuur uitgenodigd omdat Polen toetreedt tot de tot de Europese Unie.
Sportbeoefening, waaronder rolschaats- en skatedemonstraties, is een van de onderdelen van het programma. Hiervoor worden sporters uit Bergen op Zoom uitgenodigd.

Voor de skatedemonstraties worden maximaal vijf jonge skate-fanaten uit de gemeente Bergen op Zoom uitgenodigd om mee te gaan. Het wordt een busreis, waarbij vervoer en kost- en inwoning zijn geregeld. Behalve skaters zullen ook enkele andere sporters worden uitgenodigd.

Om in aanmerking te komen voor de reis moet je deelnemen aan wedstrijden op het skatepark aan de Dr. Ir. Van Veenweg op dinsdag 13 april en /of woensdag 14 april
Een deskundige jury beoordeelt de prestaties van de skaters. De vijf beste beste skaters mogen mee naar Polen.

Als je mee wilt doen met skaten of als je wilt helpen met de organisatie van de wedstrijd op 13 / 14 april a.s. geef je dan op via onderstaande telefoonnummersof adres,
Dit evenement geldt meteen als afsluiting van het oude skatepark.

Heb je belangstelling, geef je dan op bij:

C.J.C.Rommers@bergenopzoom.nl, telefoon nr.: 277322 W.J.M.Bovee@bergenopzoom.nl, telefoon nr.: 277178 I.C.J.Boluyt@bergenopzoom.nl, telefoon nr.: 277182

Opening nieuwe skatebaan.
Vorige week werd al bekend dat de nieuwe skatebaan aan de Boulevard in mei wordt geopend en dat we daarvoor graag in contact komen met fanatieke skaters. We zoeken namelijk een goede invulling van het openingsprogramma.
Jeugd die zich nu al met skaten bezighoudt, weet daar vast en zeker ook aardige dingen voor te bedenken. Heb je ideeën? Wil je meedoen?

Bel dan met sportambtenaar Kees Rommers op telefoonnummer 0164- 277322

of mail hem op: C.J.C.Rommers@bergenopzoom.nl