Gemeente 's-Hertogenbosch

31-03-2004

Versla jij de Moerasdraak? Doe mee!

De bestorming van de vestingmuren op 30 april

De gemeente organiseert samen met de Stichting 's-Hertogenbosch Vestingwerken een grootse survivalrun, op en om de vestingwerken. Deelname is individueel of met teams van vier personen. Is er op jouw domein genoeg teamspirit en teamgeest? Expeditie Moerasdraak valt uiteen in een officiële wedstrijdrun van twaalf kilometer, de Moerasdraakrun van twaalf kilometer, de Frederik Hendrikrun van vijf kilometer en de Moerasdraakjesrun voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar.

De route van de officiële wedstrijdrun en de Moerasdraakrun loopt vanaf de Pettelaarseschans (tegenover het Provinciehuis), langs de Zuiderplas, naar het Bossche Broek, de Zuidwal, het Vughtereiland, de Dommel, de Sterrebosweg en eindigt uiteindelijk weer op de Pettelaarseschans. De route van de Frederik Hendrikrun loopt vanaf de Pettelaarseschans langs de Zuiderplas en eindigt weer bij de Pettelaarseschans. De Moerasdraakjesrun vindt plaats op de Pettelaarseschans.

Inschrijven kan via www.vestingwerken.nl tot uiterlijk 16 april. Een goede conditie, doorzettingsvermogen, teamgeest, lef en een avontuurlijke inslag zijn randvoorwaarden voor deelname. Onderschat het niet!