Gemeente Hulst


Persbericht - 01.04.2004

Oranjereceptie & oranjeconcert

Op vrijdag 30 april 2004 wordt in Nederland Koninginnedag gevierd. Ook in de gemeente Hulst gaat deze dag niet onopgemerkt voorbij.

Om 09.30 uur hijst burgermeester Jan-Frans Mulder op het Hof te Zandeplein te Kloosterzande als teken van het begin van de viering de nationale driekleur in top. Aansluitend brengt de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia uit Kloosterzande een aubade.

Zoals ieder jaar ontbreekt op 30 april ook dit jaar de traditionele oranjerecepties niet. Voor deze receptie nodigt de burgemeester van Hulst alle dragers van Koninklijke Onderscheidingen, welke woonachtig zijn in de gemeente Hulst, alle dragers van gemeentelijke eretekens én alle Ereburgers uit. Er is sprake van 2 recepties. Voor de genodigden van de voormalige gemeente Hulst vindt de receptie plaats in het stadskantoor te Hulst om 10.30 uur. De receptie voor de genodigden van de voormalige gemeente Hontenisse vindt plaats in Hotel De Linde te Kloosterzande om 12.00 uur.

De op donderdag 29 april 2004 bij gelegenheid van Lintjesregen 2004 gedecoreerde personen, worden tijdens deze recepties door de burgemeester voorgesteld, waarna gezamenlijk een toast wordt uitgebracht op de verjaardag van Hare Majesteit de Koningin.

Het Oranjeconcert vindt traditiegetrouw plaats in de centrale hal van het stadskantoor te Hulst.
Het vangt aan om 14.30 uur en wordt verzorgd door de Koninklijke Stedelijke Harmonie Hulst.
Zij zullen een diversiteit aan muziekstukken brengen, waaronder natuurlijk het Wilhelmus.
Het concert is voor iedereen vrij toegankelijk.
---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Cindy van Driessche.
Tel : 0114-389137
Email: cde@gemeentehulst.nl