ARISTO PROMOTIONS

Bezoek KONINKLIJKE FAMILIE in GRONINGEN

Aristo Promotions, Boterdiep Zz 14, 9781 GN Bedum. tel 0503010342 www.moi.nl.

Bedum april 2004

Bedum ORANJE BOVEN 't IS ORANJE 't BLIJFT ORANJE WELKOM IN GRONINGEN KONINKLIJKE FAMILIE.

Ter gelegenheid van 30 april Koninginnedag brengt Aristo Promotions uit Bedum een aantal vorstelijke geschenken uit. Al 20 jaar is Aristo Promotions gespecialiseerd in het uitbrengen van vorstelijke geschenken en heeft daarvoor een speciale webwinkel ingericht op www.moi.nl . Zo is er in 2004 een hele serie vingerhoedjes uitgebracht met afbeeldingen van Prinses Amalia. Momenteel zijn er voorbereidingen voor het uitbrengen van een aantal herinneringsartikelen naar aanleiding van het overlijden van Koningin Juliana. Om onze verbondenheid met Koninklijk Huis tot uitdrukking te brengen is er een speciale button uitgebracht met de bekende oude spreuk ORANJE BOVEN t IS ORANJE t BLIJFT ORANJE. Met een prachtige foto van Hare Majesteit Koningin Beatrix.
De Koninklijke Familie zal op 30 april de provincie Groningen bezoeken. In Warffum en in de stad Groningen is het feestelijk oranje-programma gepresenteerd en is men druk bezig met alle voorbereidingen. Ter gelegenheid hiervan heeft Aristo Promotions in Bedum een ORANJE hoek in haar huiswinkel ingericht, met veel speciale oranje-artikelen, die zij in de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Zoals mokken,vingerhoedjes,wandborden,eierdopjes,lepeltjes en nog veel meer
met afbeeldingen van o.a. Prins Willem Alexander & Prinses Maxima met hun kleine Prinses Amalia.
Ter gelegenheid van het Koninklijk bezoek aan Groningen zal er een éénmalige uitgave komen van een herinnerings-mok met een afbeelding van het bezoek.

einde bericht.

Voor info: Henk van der Velde, tel 050 3010342 / 0622605931

19 apr 04 13:32