Gemeente Maassluis

Persberichten

20-4-2004

Wijzigingen ophalen huisvuil Koninginnedag

Op vrijdag 30 april (Koninginnedag) wordt er geen huishoudelijk- en bedrijfsafval ingezameld door de gemeentelijke reinigingsdienst van Maassluis. Er treedt in verband met deze feestdag dan ook een wijziging op in het gebruikelijke inzamelschema. De wijziging is als volgt:


* het huisvuil en bedrijfsafval wat normaal gesproken op vrijdag wordt ingezameld wordt nu op donderdag 29 april opgehaald. Een dag eerder dus.

De bewoners en bedrijven van de wijken waar normaal gesproken op vrijdag het afval wordt ingezameld worden verzocht rekening te houden met deze wijziging. De minicontainers van de donderdag wijk worden gewoon op donderdag geledigd.
De reinigingsdienst kan in verband met het gewijzigde inzamelschema wat eerder langs komen dan men gewend is. De minicontainers moeten dan ook tijdig worden buitengezet.

Milieustraat gesloten
De Milieustraat aan de Heldringstraat 6 is op vrijdag 30 april gesloten. De Milieustraat is normaal gesproken geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.