Gemeente Eindhoven

Persbericht: 22 april 2004, no. 113

Buitenbad Ir. Ottenbad open vanaf 30 april

Aanstaande vrijdag 30 april 2004, Koninginnedag, opent het Ir. Ottenbad weer de poorten van het buitenbad. Als het weer een beetje meewerkt, kan deze Koninginnedag in alle opzichten een stralend weekend voor zwemliefhebbers uit de regio inluiden.

Voor de jeugd wordt het deze zomer helemaal feest in het Ir. Ottenbad. Er zijn twee gloednieuwe felgekleurde attracties in het buitenbad geïnstalleerd. Op de nieuwe superlange glijbaan ben je 62 meter onderweg voor je in het water plonst. Ook wordt de Waterslide in gebruik genomen. Dit is een driedubbele familieglijbaan, waarop je op een veilige manier naast elkaar het water in kunt glijden.

Het buitenbad van het Ir. Ottenbad is van 30 april t/m 5 september 2004 geopend. Openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 07.00-08.30 uur en 10.00-19.30 uur en in het weekend van 10.00-17.00 uur. Er zijn aangepaste openingstijden gedurende de zomerperiode.

Het Ir. Ottenbad aan de Vijfkamplaan, onderdeel van het Sportcomplex Eindhoven -Noord, staat bekend als een echt familiebad waar jong en oud zich thuis voelen.

Professioneel opgeleide zwemonderwijzers geven zweminstructie en zorgen voor permanent toezicht. Kwaliteit en veiligheid van de bezoekers staan daarbij voorop. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Voor nadere informatie zie onze website.

Mammacare-patiënten
Nieuw in ons programma is Zwemmen voor Mammacare - patiënten. Vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kunnen in dit speciale uurtje deelnemen aan gymnastiek en zwemmen. Dit zijn stappen naar een betere conditie, goede houding en meer zelfvertrouwen. Mammacare - zwemmen zal plaatsvinden op donderdagen van 14.30 - 15.30 uur.

De start van deze activiteit wordt gepland in overleg met belangstellenden; informatie via (040) 238 88 00. In verband met de beschikbaarheid wordt geadviseerd niet te lang te wachten met aanmelden. Het Ir. Ottenbad is ingericht voor mensen met een functiebeperking en voert het internationale ITS symbool.

Informatie
Kassa Ir. Ottenbad, tel. (040) 238 88 00 of surf naar onze website www.sen.eindhoven.nl.

© 2004 Gemeente Eindhoven