Digitale Gemeente Houten

Ook dit jaar weer OKE Pop op Koninginnedag

donderdag 22 april 2004 - Bron: OKE Houten

Op 30 april 2004 wordt wederom van 13.30 tot 18.15 uur in de tent op het terrein van de voormalige sporthal De Spil OKE Pop gehouden.

OKE PoP is een jaarlijks GRATIS terugkerend popfestival en wordt dit jaar voor de achtste keer gehouden. Net als de afgelopen vier jaren is de locatie nabij Het Rond in Houten. In de tent aldaar zal vanaf 13.30 uur weer de goed toegankelijke, maar verrassende popmuziek ten gehore worden gebracht door vijf bands. Voor een groot deel afkomstig uit Houten zelf of uit de regio.
Verder is er een leuke afwisseling tussen covers en eigen werk. Daarnaast zal de OKE PoP crew natuurlijk ook weer de altijd gezellige bar bemannen. Deze is praktisch de hele dag open.

De bands zullen in de volgende volgorde optreden:

13.30 Wisehead Limburgse Cocktail-Ska, bestaat uit vijf mannen en één zangeres. Deze band timmert stevig aan de weg en is onder andere bekend van optredens bij BNN Radio en Kink FM!

14.30 Too Chez Feestband uit Bilthoven die voornamelijk covers speelt

15.30 Doe Maar Alsof
Alphense band met covers van Doe Maar!

16.30 B-Where
Houtense rockband met eigen muziek

17.30 Profile
Houtense 70er jaren popband met covers

Voor meer informatie over OKE PoP, fotos, bandinformatie, etc. zie ook onze website: www.okepop.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).