2e persbericht van vrijdag 30 april 2004

Eindhoven 30-04-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhoudingen na openlijke geweldpleging

Tijdens een voetbalwedstrijd op de Oude Bossche Baan zijn donderdagavond een 16-jarige voetbalspeler en een 52-jarige scheidsrechter geslagen toen supporters plotseling het veld opstormden. De gewaarschuwde politie kon op de Fakkellaan rond 21.00 uur tien verdachten, variërend in leeftijd van 13 tot 18 jaar, uit Eindhoven aanhouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor zijn zij naar huis gestuurd. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt. De politie gaat door met het onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Bladel: Marathonwagen gestolen

In een schuur aan Den Houw is tussen donderdag 20.30 uur en vrijdag 9.00 uur ingebroken. De dader kwam binnen door de schuurdeur open te breken. Weggenomen werd een rood / zwarte marathonwagen.

Oost-, West en Middelbeers: Crossmotor en gereedschap weggenomen

In een loods aan de Franse Baan is tussen donderdag 17.30 en vrijdag 8.45 uur ingebroken. De dader kwam binnen door een toegangsdeur open te breken. Weggenomen werden een rood / witte Honda CR, 125 cc, vier motorzagen en een slijptol.

Valkenswaard: Inbraak

In een bedrijf aan de Heerkensdreef is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken. De dader kwam binnen door een raam aan de voorzijde van het pand open te breken. Weggenomen werden een digitale camera, een mobiele telefoon, twee flatscreens, twee toetsenborden en twee computers.